Animale de companie

#animale de companie #targde animale de companie #pet expo

10 activitati distractive pentru copilul tau la Pet Expo

In primul weekend de dupa Paste organizatorii Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie isi va deschide portile pentru vizitatori. Peste 50 de expozanti isi vor prezenta ofertele spre bucuria copiilor, care vor avea ocazia sa se joace cu animale, sa invete lucruri noi si sa adopte un animal de companie. Peste 30 de rase de animale de companie – iepuri, gaini, caini, pisici si pesti – vor fi prezentate in cadrul targului, cu posibilitatea de a fi cumparate, mangaiate sau adoptate.

In perioada 6-8 mai 2016 la Pet Expo familiile pot gasi activitati amuzante si educative pentru copiii de toate varstele. Iata topul celor mai interesante 10 activitati pe care le poti face in weekendul de dupa Paste la Pet Expo.

1. Demonstratii de dresaj. Echipe de profesionisti in dresaj vor face demonstratii pentru vizitatori in Arena Pet Expo. In fiecare zi a targului vor avea loc evenimente interactive cu premii la care pot participa familiile cu animale de companie. Pentru cei care nu vor veni insotiti de animale de companie, evenimentele vor asigura distractia pentru toata familia.

2. Prezentari de moda. In prima zi a targului, cei mici isi pot inscrie catelul in cea mai distractiva prezentare de moda organizata pe un podium. Arena Pet Expo va gazdui un adevarat Fasion Show pentru catei, cu peste 50 de tinute la moda. Copiii pot participa direct prin inscrierea unui caine in prezentare sau pot admira show-ul ca vizitatori.

3. Adoptii de caini . Daca familia a decis sa adopte un animal de casa, Pet Expo este locul ideal unei poti intalni cinci dintre cele mai active Fundatii care sprijina adoptia de animale. Cei mici se pot imprieteni cu animalele pe care urmeaza sa le adopte si vor invata din experienta voluntarilor din cadrul asociatiilor.

4. Cumpara un animalut! Pentru familiile care au decis deja sa cumpere un animal de companie, Pet Expo le ofera sansa celor mici sa gaseasca animalul potrivit pentru ei. Cainii vor astepta cuminti sa isi gaseasca stapanul.

5. Concurs de acvaristica. Iubitorii de pesti si detinatorii de acvarii vor gasi la Pet Expo cea mai importanta expozitie de acvarii. In cadrul Acvatic Design Contest, cei mai talentati designeri de acvarii isi vor expune lucrarile spre bucuria celor mici.

6. Poze gratuite cu animalutele preferate. Cei mici pot face poze gratuite cu animalutul de companie si pot cumpara apoi cadouri personalizate pentru cei dragi. La standul Hill’s toti vizitatorii beneficiaza de fotografii profesioniste in compania animalului preferat. Pentru 5 lei poti achizitiona si un magnet de frigider, ca amintire pentru toata familia.

7. Expozitie de gaini de rasa. Intr-un spatiu special dedicat pasarilor, cei mici pot invata despre toate tipurile de pasari de casa. Peste 30 de rase de gaini vor fi prezente in spatiu exterior din fata pavilionului C6.

8. Standuri cu iepurasi si pasari exotice. Standurile de prezentare ale expozantilor isi asteapta vizitatorii unde cei mici isi vor putea cumpara unul dintre exemplarele preferate.

9. Demonstratii cu caini utilitari facute de Politia Capitalei. In premiera la PetExpo, Politia Capitalei va organiza o demonstratie cu caini utilitari. Sambata, copiii si familiile acestora au ocazia sa vada care sunt tehnicile de dresaj folosite de expertii Politiei.

10. Premii si cadouri surpriza. Sambata si duminica copiii se pot inscrie la un atelier de masti cu tema "Animalul preferat". Timp de patru ore, in fiecare zi, echipa de animatori Vizoo a pregatit un program special pentru cei mici cu animatori si concursuri legate de tema evenimentului. Copiii vor invata sa confectioneze cadouri pentru animalul de companie si vor participa la ateliere personalizate in functie de grupa de varsta.

Costul unui bilet la PetExpo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Program: Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00, Sambata (07.05.2016) 10:00 – 19:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00.

Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul www.petexpo.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/petexpo.ro/?fref=ts.

                                                                                                                                                           Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea