Amenajarea casei

# culori indraznete #diferenta #decor

Vrei un decor care sa faca diferenta? Alege culori indraznete pentru casa ta! 7 idei din care sa te inspiri

Cand vine vorba despre decoratiunile de interior, ne dorim ceva care sa ne reprezinte, sa fie confortabil si placut si, totodata, sa creeze impact prin unicitate si inovatie. Iata sapte idei de decor care te-ar putea inspira.

Adu culorile intunecate in casa ta

Probabil stii deja cat de frumoase pot fi camerele albe, dar este timpul sa incerci si alte nuante. Schemele de culori profunde si intunecate poti oferi greutate, profunzime si o atmosfera surprinzator de calmanta. Indiferent daca vei adopta albastru in dormitor, sau verdele in living, exista nenumarate modalitati de a imbratisa tendinta anului curent. Secretul consta in combinarea acestor culori intunecate cu accente usoare si aerisite, precum un covor alb sau o masuta de cafea alba.

Foloseste tonuri pastelate

Tonurile aprinse arata fantastic in combinatie cu cele inchise, cum ar fi un perete negru. Daca ideea de pereti negri nu este pe gustul fau, cu siguranta acest dormitor iti va schimba parerea. Adaugarea culorilor pastelate intr-o camera, poate lumina o schema de culori profunda, creand armonie si stil.

Albastru inchis si lumanari

Aceasta sala de mese cu aer frantuzesc ofera o imagine aproape picturala, fiind un decor stilat. Peretii de un albastru profund creeaza o atmosfera sofisticata si vintage, in timp ce lumina lumanarilor aduce caldura si romantism spatiului.

Amesteca tendintele

Daca nu te poti hotari asupra stilului si tendintelor, de ce nu le-ai amesteca?! Acest decor este dovada ca poti combina si, totodata, armoniza tendintele, creand un spatiu placut si functional. Peretii de un albastru profund arata perfect in combinatie cu pernele decorative si oglinzile de la mijlocul secolului.

Distreaza-te cu nuantele de culori

Cu toate ca tonurile intunecate tind sa para instantaneu cochete si sofisticate, nu inseamna ca nu te poti distra putin cu culorile. Aceasta camera uimitoare are un aer bogat si, totodata, jucaus, amintind de casutele de papusi. Efectul este realizat de scaunele colorate in stil Eames. Adaugarea unei canapele indraznete si stralucitoare in decorul plin de spirit este o modalitate excelenta de a condimenta lucrurile.

Incearca rosul

Cu toate ca albastru inchis, purpuriul si griul sunt folosite adesea in schemele de decor intunecat, un rosu profund si indraznet poate fi uimitor. Tonurile de rosu vazute in aceasta baie moderna, se simt masculine si, totodata, aduc un aer sofisticat, stilat si relaxat care ne aminteste de un spa de lux.

Nu te feri de negru

Multe din camerele cu o atmosfera placuta au culori luminoase, dar aceasta camera, in cea mai mare parte neagra, poate fi dovada ca nu ar trebui sa ne ferim de negru. Aspectul romantic si sofisticat este realizat prin asocierea mobilierului luxos din piele cu peretii intunecati si cu accesoriile stratificate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare