Amenajarea casei

#emex.ro #vopsea emex #pardoseli emex # pardoseala casa #emex #vopsea pardoseala

(P) Vopsele de pardoseala

Putina culoare poate schimba complet aspectul podelei, fie ca este vorba de o pardoseala din beton sau una din lemn. Afla cele mai importante lucruri de care sa tii cont atunci cand vopsesti pardoseala.

Nivelarea si curatarea atenta a podelei sunt primii pasi pentru a pregati pardoseala pentru o culoare noua. Cel mai important aspect poate fi insa culoarea aleasa. Pentru asta Emex iti ofera acum un paletar RAL online.


Cum vopsesti pardoseala: o singura culoare sau mai multe?


Pardoseala intr-o camera mica se vopseste de obicei intr-o singura culoare, o nuanta deschisa pentru a oferi mai multa lumina si senzatia unui spatiu mai mare. In incaperile mai mari, open space, poti opta pentru o pardoseala in doua sau mai multe culori, pentru a delimita diferitele spatii functionale.


Pregatirea pardoselei pentru vopsire


Primul pas este verificarea integritatii pardoselii si efectuarea eventualelor reparatii. Daca suportul este intr-o stare buna, dar a mai fost vopsit, se va inlatura vopseaua veche si se va slefui pardoseala. Imperfectiunile in beton pot fi rectificate prin utilizarea unui chit epoxidic, sau Mortar Epoxidic "EMEX".

Praful de pe pardoseala poate fi indepartat cu perii cu par moale sau prin suflare cu aer comprimat inainte de aplicarea grundului si vopselei.


Alegerea produselor potrivite


Stratul de grund de impreganre va sigila porii, va asigura impermeabilitate si rezistenta mare la abraziune, uzura, agenti corozivi sau medii acide si alcaline. O alegere excelenta poate fi o amorsa epoxidica de calitate, cum ar fi Grundul Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli "EMEX".

Dupa ce grundul s-a uscat si pardoseala este gata pentru o noua culoare care sa-ti imbunatateasca paleta cromatica a casei, poti folosi o vopsea pe baza de rasina fara solvent, ca Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseli "EMEX" ce poate fi utilizata si in interior si in exterior.

Nu uita sa citesti cu atentie instructiunile fiecarui produs folosit pentru a-i asigura durabilitate cat mai mare si pentru a obtine podeaua pe care ti-o doresti. Adu culoare in caminul tau cu gama de produse EMEX by Romtehnochim, ce iti asigura toate produsele necesare pentru a-ti transforma casa in caminul pe care ti-l doresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului