Amenajarea casei

#animale de companie #animale #cumparator # vanzare casa #vanzare apartament

Vanzarea casei cand ai animale de companie

Cand vrei sa vinzi locuinta la un pret avantajos, unul dintre factorii care ar putea sa-ti strice planurile este chiar animalul tau de companie. Indiferent cat de mult il iubesti, cand vinzi casa trebuie sa iei in consideratie efectul pe care il are pisica sau cainele tau asupra cumparatorului. Exista, insa, cateva lucruri pe care le poti face pentru ca nimeni sa nu aiba de suferit si afacerea sa fie incheiata in avantajul tau.


1 Constientizeaza efectul avut de prezenta animalului in casa


Daca iti deschizi locuinta pentru vizionari, trebuie sa stii care este efectul pe care il pot avea animalele asupra unui potential cumparator si chiar asupra agentului tau imobiliar.

In primul rand, animalele de companie ii fac pe oameni sa fie nervosi, sa se simta inconfortabil. Nu este vorba despre toata lumea, ci despre acele persoane care nu au crescut intr-o familie alaturi de catei, pisici sau alte animale de companie. Daca un potential cumparator este agitat din cauza cainelui tau, vei comunica mai greu cu el si discutia s-ar putea sa nu fie constructiva.

Pe langa nervozitate, exista si frica. Toata lumea a auzit cel putin o data in viata despre riscurile reale sau imaginare pe care le implica parul de animal, bolile transmise la om si altele. Chiar daca tu ai incredere totala in animalul tau de companie, potentialul cumparator este un strain care nu stie nimic despre catelul sau pisica ta. Strainii tind sa-si imagineze ca in orice moment animalul ar putea sa-i muste, sa le sara in brate, sa le rontaie geanta sau sa faca cine stie ce alt lucru de acest gen.

In plus, un potential cumparator ar putea incerca sa solicite un pret mai mic din cauza prezentei animalelor.


2 Relocheaza temporar animalul de companie


Gaseste o modalitate de a reloca temporar pisica sau cainele. Il poti tine la rude, prieteni, intr-un hotel pentru animale. In acest fel, cand primesti vizita potentialilor cumparatori, nu va exista niciun risc de a face, fara sa vrei, o impresie proasta. Nu inchide animalul inntr-o incapere in care nu este obisnuit deoarece se poate sa protesteze, iar latratul si agitatia acestuia ar putea distruge toate eforturile si pregatirile pe care le-ai facut.


3 Sterge urmele lasate de animal in casa


Inainte de vizionare, este necesar sa faci curatenie. Inlatura tot parul din casa lasat de animale, petele de pe covoare si ascunde recipientele de mancare sau toaleta animalelor. Unul dintre cele mai sigure moduri de a pune pe fuga un potential cumparator este sa se impiedice de o litiera murdara. Daca ai pisica, mirosul de urina trebuie neaparat combatut. Roaga un vecin sa faca un test dupa ce cureti, pentru a sti sigur ca ai scapat de miros.

Evita sa folosesti odorizante de camera deoarece exista persoane alergice la asa ceva. Foloseste solutii naturale de curatare, limpezeste si aeriseste bine. Afla Cum sa scapi de mirosul de animale din casa.

Strange jucariile animalelor de companie, mobilierul pentru pisici, colivia, cusca sau orice alte lucruri care arata ca in casa traiesc animale.


4 Evita greselile din promovarea online a casei tale


Fotografiile de familie, cu copii, parinti, caini si pisici sunt frumoase in reviste. Insa astfel de fotografii nu sunt recomandate in anuntul tau pe un site imobiliar. Oamenii vor sa vada canapeaua care incape in living si nu pisica sau cainele tolanit pe canapea.

Sursa foto: topofdesigns.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare