Amenajarea casei

#amenajarea casei #casa de vacanta #vacanta de vis #vacanta lux #vila lux

Vacanta de vis intr-o vila cu vedere la cea mai selecta riviera

Peisaj inedit, liniste, lux si relaxare: tot ce iti trebuie pentru o vacanta de neuitat. Acasa.ro iti prezinta unele dintre cele mai frumoase case de vacanta din intreaga lume, unde te poti bucura de concediul mult asteptat. Astazi, te invitam sa vizionezi virtual vila cu vedere la Golful Villefranche, situata intre Nisa si Monaco.

Relaxare si rasfat pe Coasta de Azur

Golful Villefranche este o regiune renumita pentru decorul sau linistit si frumusetea naturala uimitoare. Vremea mediteraneeana uimitoare si dealurile din jur fac ca aceasta destinatie sa fie perfecta pentru o vacanta de vis. O vila situata in aceasta zona, din care poti sa privesti nestingherit dealurile franceze, va fi locul perfect de odihna si relaxare in aceasta toamna.

Casa spatioasa pentru o familie numeroasa

Daca vrei sa mergi in concediu alaturi de familie sau prietenii, vila cu vedere la Golful Villefranche este cel mai bun loc unde poti petrece timpul.



Casa are cinci dormitoare, cinci bai, doua bucatarii si un living, toate fiind extrem de spatioase. Mai mult decat atat, casa se bucura de ventilatie naturala. Piatra si sticla fac parte din materialele de constructie ale casei, motiv pentru care locuinta poate fi comparata cu usurinta cu o pensiune de lux.

Casa este dotata si cu o piscina unde te poti relaxa admirand peisajele superbe ale zonei. De asemenea, din camerele locuintei se poate iesi in balcon, unde poti petrece serile senine, respirand aerul proaspat si admirand cerul instelat.


Decor linistit pentru relaxare totala

Camerele sunt decorate in culori neutre cu accente de culoare pe ici, pe colo. Dormitorul principal se diferentiaza de restul camerelor, intrucat este amenajat in nuante puternice de rosu si negru.



Ferestrele mari din sticla ofera luminozitate camerelor, care par astfel mult mai aerisite si confortabile.




Si baile sunt decorate cu stil, fiind spatioase si bine iluminate.



De asemenea, pe acoperisul casei este amenajata o gradina luxurianta.

Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea