Amenajarea casei

#camera luminoasa #modele usi #usi #usi frantuzesti

Usile frantuzesti, lumina si rafinament

Usile frantuzesti ofera locuintei tale un plus de eleganta si stil. Cu ajutorul lor, lumina va fi filtrata mai frumos in locuinta, iar casa ta va deveni mai spatioasa si luminoasa.
 

Ce sunt usile frantuzesti?


Usile frantuzesti sunt alcatuite din panouri decorative din sticla. Aranjamentele si designul acestora sunt nelimitate. Astfel, poti alege panouri din sticla mai mici sau sa combini un panou mare cu unele mai mici. Sticla poate fi smaltuita, texturata sau gravata.

Instalate de cele mai multe ori in pereche, usile frantuzesti se deschid simultan si creeaza un spatiu larg de intrare. Chiar si atunci cand sunt inchise, ofera o imagine placuta si creeaza o atmosfera aerisita si boema.

Datorita combinatiei de panouri decorative din componenta lor, usile frantuzesti sunt foarte stilate si potrivite in casele elegante. Usile frantuzesti sunt disponibile intr-o multitudine de forme, marimi si stiluri, pentru toate gusturile si buzunarele.
 

Cum sunt realizate usile frantuzesti?


Usile frantuzesti sunt realizate din lemn sau fibra de sticla care inconjoara ramele geamrilor din componenta. Aranjamentul din lemn ofera interiorului o infatisare mai primitoare si mai calda si permite vopsirea sau baituirea in diferite nuante sau culori.

Fibra de sticla ofera o imagine placuta ansamblului, un aspect curat si modern. Fibra de sticla poate fi vopsita in functie de preferintele tale. Datorita materialului sintetic, usile din fibra de sticla sunt mai rezistente la conditiile exterioare de mediu. Nu se cojesc si nu se deformeaza.

Usile frantuzesti pot fi instalate atat in interiorul casei, cat si la exterior, ca usa de intrare spre gradina. Usile frantuzesti sunt de asemenea realizate si din alte materiale, precum aluminiu.

Specificul usilor frantuzesti este dat de panourile decorative din sticla, care pot fi aranjate in mai multe forme si stiluri, in functie de preferinte. De exemplu, poti opta pentru panouri din sticla mai mici sau mai mari, un singur panou sau combiinatii de panouri mari si mici.

Materialul din care sunt realizate usile frantuzeste poate fi baituit, smaltuit, texturat sau gravat, in functie de imaginatia si de gustul fiecaruia.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand instalezi usi frantuzesti, este natura sticlei folosite. Pentru usile frantuzesti exterioare, sticla trebuie sa fie rezistenta, astfel incat sa reziste foarte bine la conditiile naturale si imtemperii.

De asemenea, sticla trebuie sa fie durabila, rezistenta si incasabila. Trebuie sa reziste vanturilor puternice, ploilor si altor fenomene naturale. Usile frantuzesti pot fi faltuite, expandate sau glisante.
 

Cum instalezi usile frantuzesti


Usile frantuzesti sunt primitoare si elegante, insa trebuie instalate corect. Aceste usi ofera casei tale mai multa intimitate si o schimbare placuta spatiului tau. Inainte de a instala o usa frantuzeasca, trebuie sa dispui de o locuinta spatioasa, care sa iti permia aceasta schimbare.

Masoara bine locul in care vrei sa instalezi usa frantuzeasca si decide in ce parte se vor deschide usile. Dupa ce stabilesti aceste lucruri este indicat sa chemi un profesionist care va sti cel mai bine cum sa instaleze usile frantuzesti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea