Amenajarea casei

#dezordine casa #dezordine #depozitare #spatii de depozitare

Transforma dezordinea in solutii de depozitare

Ai casa plina de cutii, borcane, cosuri, teancuri de ziare, pungi de cadouri si multe altele si nu te induri sa te desparti de ele? Atunci transforma-le in solutii ingenioase de depozitare , economiseste spatiu si obtine cateva obicete multifunctionale , care arata excelent din punct de vedere decorativ.

1 Cauta tot timpul solutii noi de depozitare pentru creioane sau pensulele de machiaj, tacamuri, papiotele de ata sau ace, fotografii etc. Chiar si cateva borcane simple de sticla se pot transforma spectaculos daca le asezi pe o etajera ordonat si le umpli cu obiectele necesare.

2 Cateva cani de aceeasi forma si marime , in culori diferite sau identice, pot gazdui pe rand tacamurile pe care le folosesti cel mai des in bucatarie. Umple una cu linguri, alta cu furculite si alta cu cutite.

3 Paharele de plastic care s-au strans in numar cam mare in bucatarie pot fi transformate spectaculos in mici spatii de depozitare , daca le imbraci in hartie creponata, aplicand aracet pe pahar inainte sa le lipesti.

4 Cutia de cafea sau de ceai poate fi locul tau secret in care-ti tii cerceii si inelele preferate, mai ales daca sunt realizate din tabla si au desene interesante pe ele.

5 Cutiile de pantofi imbracate in hartie alba, ca sa arate toate la fel, pot gazdui o colectie impresionanta de fotografii si vederi din vacanta. Scrisorile de dragoste isi pot gasi si ele locul acolo. Ai face bine sa pastrezi si capacele cutiilor pentru a putea sa le depozitezi unele peste altele, fara sa deteriorezi continutul sau ambalajul.
 

Truc: O idee interesanta este sa aplici pe fiecare cutie cate un cuvant realizat din litere decupate din ziar, care sa-ti aminteasca ce contine. De exemplu: Barcelona 2009.

6 Cutiile pentru palarii, acelea rotunde, din carton, reprezinta solutii de depozitare foarte interesante din punct de vedere decorativ. Daca ai cel putin doua, le poti expune la vedere in orice loc din casa si le poti umple cu orice iti trece prin cap: acte, facturi, chitante etc.

7 Cosurile de pai pot fi umplute de prosoape rulate si amplasate in baie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului