Amenajarea casei

#birou acasa #amenajare birou #spatiu de lucru

Ti-ai mutat biroul acasa? Iata cum il amenajezi ca sa ai parte de tot confortul

Munca de acasa are o multime de beneficii, iar unul dintre ele tine de faptul ca ai ocazia sa lucrezi intr-un mediu complet diferit de ceea ce iti ofera un birou impersonal dintr-o multinationala. Coltisorul de acasa trebuie sa fie un loc in care sa te simti bine si in care inspiratia si creativitatea sa fie la cote maxime.

Cand lucrezi de acasa e important, asadar, sa iti creezi un spatiu personal si inspirational. Iti vom arata in continuare cateva moduri in care poti sa integrezi un spatiu de lucru in oricare dintre incaperile casei tale:

Minimalist

Daca te numeri printre cei care au nevoie de un spatiu neutru pentru a se putea concentra, atunci e clar ca stilul minimalist ti se potriveste cel mai bine. Un birou precum cel din imaginea de mai sus imbina doua abordari opuse: designul minimalist cu tuse indraznete de culoare. Mobilierul din lemn alb si rafturile deschise primesc o nota stralucitoare datorita suporturilor galben intens si a cablului pentru iluminat suspendat in tavan.

Personalizat

Ofera-i spatiului de lucru o nota personala prin amplasarea unui panou decorativ, a unei plante naturale sau a unui tablou de familie, a unei amintiri din ultima vacanta. Zona aceasta trebuie sa fie un loc in care te simti bine, te simti fericita si in care iti vin in minte doar amintirile placute. Ai grija sa iti creezi un loc confortabil si cu ajutorul unui scaun care sa nu iti dea dureri de spate.

Industrial

Daca esti, in schimb, fan al stilului industrial, probabil ca un perete din caramida iti va oferi imaginea cea mai relaxanta. Pentru masa de birou ai nevoie doar de un simplu blat din lemn suspendat. Economisesti in felul acesta spatiu la nivelul podelei pentru a-ti putea aseza acolo un dulap pentru depozitat fel si fel de maruntisuri.

La mansarda

Un pod mansardat poate fi refugiul suprem atunci cand ai de lucru si iti doresti liniste. Cu o buna izolatie termica si o fereastra generoasa care sa asigura suficienta lumina, zona aceasta iti va oferi spatiul ideal pentru creativitate. Pastreaza-i mansardei elementele clasice, cu lemnul „la vedere” si adauga cateva rafturi simple. Aici nu vei avea nevoie de un mobilier prea sofisticat, ci poti folosi chiar mobila mai veche. Corpul de iluminat si cutiile de depozitare sunt cele care iti pot personaliza spatiul.

Foto: uhozz.com, housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului