Amenajarea casei

#draperii #vaze #teava de PVC #suport de sticle de vin #cutii de depozitare din PVC

Teava PVC, accesoriu inedit in designul casei tale

Nu de putine ori vezi in reviste de design interior obiecte superbe care accesorizeaza locuinte, realizate din materiale care aveau initial alta destinatie: un candelabru facut din dopuri de pluta, o masuta creata din oglinzi sau un felinar realizat dintr-un borcan. Cu ajutorul ideilor de mai jos si tu poti deveni creativ, transformand banala teava de PVC folosita in constructii intr-o forma de arta cu rol estetic, cat mai ales practic. Iata cateva trucuri prin care teava PVC poate deveni un accesoriu nelipsit in locuinta ta.

Ce este teava de PVC

Teava de PVC este realizata dintr-un material numit policlorura de vinil, fiind o substanta cu o structura amorfa, ce face parte din categoria maselor termoplastice. Teava PVC este folosita in constructii, pentru instalatii de scurgere si canalizare. Materialul este foarte usor si rezista la presiune si la diverse temperaturi.

Galerii din PVC

Acest proiect este foarte usor de realizat si distractiv in acelasi timp. Tot ce trebuie sa faci este sa masori lungimea dorita si circumferinta tevii de PVC. Apoi vopseste-o in culoarea dorita sau las-o alba si monteaza draperia.


Suport de sticle de vin/de pantofi din PVC

La fel de bine poti da o nota speciala raftului tau din debara si il poti transforma intr-un mini depozit de vinuri. Cum? Cu ajutorul tevilor de PVC, pe care le poti lipi unele de celelalte transformandu-le intr-un spatiu de depozitare pentru toate sticlele tale de vin. La fel poti proceda si daca iti doresti un pantofar chic. Construieste-ti un "stup" din tevi de PVC in care sa-ti incapa toti pantofii si iti vei impresiona astfel musafirii cu ideea ta neobisnuita.


Vaze din PVC

Daca nu esti pregatit sa faci din PVC un proiect foarte indraznet in designul casei tale, poti incepe oricand cu o abordare mai facila, care sa-ti dea increderea necesara sa mergi si mai departe. Realizeaza cateva vaze unice, pe care le poti imprima o fotografie, transformandu-le astfel intr-un accesoriu spectaculos.

Cutii de depozitare din PVC

Ce zici de niste spatii mici de depozitare din PVC? Tine dezordinea deoparte de biroul tau si accesorizeaza-l cu cateva suporturi din policlorura de vinil ce iti pot servi pentru a tine laolalta diverse obiecte!


Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare