Amenajarea casei

#Arbex Art Decor #passepartout #rame tablou #tablou #rame foto

Tablourile inramate, noul trend in materie de decoratiuni interioare

Spatiul in care locuiesti trebuie personalizat astfel incat sa te simti confortabil, iar casa sa devina „acasa”. Cel mai simplu mod de a decora este cu ajutorul tablourilor.
 

Fie ca inramezi fotografii din vacanta, desene de-ale copiilor sau citate motivationale, tablourile se vor dovedi un mijloc extrem de ieftin si de eficient de a schimba aspectul locuintei. Practic, cu ajutorul lor dai o nota originala, dar si un plus de culoare peretilor casei.

Asadar, uita de fotografiile inramate asezate pe rafturi sau pe mobila. E timpul pentru un nou nivel. Ca sa iti transformi locuinta intr-una cu aer ultra-modern trebuie sa animi peretii cu tablouri.

Iti oferim in continuare cateva sugestii menite sa te ajute in alegerea unor rame potrivite.

Rame tablou nude

Una dintre principalele tendinte in materie de rame tablouri este data de cadrele in tonuri nude. In acest sens, cele mai potrivite sunt niste rame de tablou din lemn natur. Alege rame pentru tablouri lacuite sau simple. Acestea sunt cel mai usor de integrat oricarui design interior si prezinta avantajul ca pot fi personalizate atunci cand te-ai plictisit de aspectul lor.

Rame tablou colorate

O alta variant atunci cand alegi sa inramezi o imagine draga sunt cele colorate. Avantajul acestora este ca poti jongla cu culorile astfel incat sa obtii un joc interesant de tonuri. Sunt foarte potrivite pentru dormitorul copilului. Poti gasi rame foto de diferite dimensiuni in toate culorile posibile, de la rosu la verde, albastru sau galben intens.

Passepartout

In cazul tablourilor pictate manual, cea mai potrivita alegere sunt ramele de tip passepartout. Acestea sunt realizate din carton colorat, care se interpune intre lucrarea care trebuie inramata si rama. El ofera un aspect mai elegant unui tablou, permitand lucrarii se fie mai bine scoasa in evidenta. Avantajul este gama mare de culori in care vine acest gen de rama.

De asemenea, fotografiile alb-negru pot fi incadrate in acest fel, imaginea fiind mult mai bine pusa in valoare datorita ramelor late din carton colorat.

Indiferent ce tip de rama alegi este bine sa mizezi pe simetrie. Aceasta asezare va da senzatia de ordine, de organizare, de calm. Inchipuieste-ti spatial ca pe o imensa tabla de sah si vei gasi imediat cele mai potrivite solutii pentru asezarea tablourilor.

Arbex Art Décor este unul dintre cei mai mari producatori de rame pentru tablouri de la noi din tara. Atat in atelierul din Baia Mare, cat si in magazinul online vei gasi o gama extrem de variata de tipuri de rame tablouri sau rame foto. In cazul in care alegerea ti se pare dificila, poti beneficia de sprijil specialistilor Arbex Art Décor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului