Amenajarea casei

#design interior #decoratiuni #tablou

Tablouri si decoratiuni stilate pentru casa

Daca vrei sa-ti decorezi casa cu gust, utilizand tablouri originale si piese decorative frumoase, alege produse de la Pendulum.ro-Art & Deco Online Store. Magazinul online ofera o selectie de tablouri, ceasuri si decoratiuni lucrate cu finete si totodata iti poate da idei pentru cadouri inspirate, pentru parteneri de afaceri sau pentru persoanele dragi.
 

Tablouri originale si decoratiuni de lemn
 

Un obiect decorativ plin de bun-gust nu trebuie neaparat sa te coste o avere. Ai posibilitatea de a achizitiona o piesa lucrata manual, din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje de exceptie si la un pret accesibil. La Pendulum.ro-Art & Deco Online Store gasesti picturi pentru orice tip de buget, de la tablouri ieftine la lucruri complexe, personalizate. In plus, pentru comenzile online, se acorda un discount de 15%.

Un produs Pendulum.ro-Art & Deco Online Store are o dubla functie: imbinand utilul cu placutul, piesele sunt protejate de lacuri ecologice, facand intretinerea mult mai usoara, doar prin stergere cu o carpa uscata.

Poti alege un produs pictat manual care, la cerere, se poate personaliza, astfel incat sa constituie un cadou deosebit pentru partenerii de afaceri.

O alta varianta este sa optezi pentru tablouri pe lemn si ceasuri de perete lucrate pe lemn stratificat. Acestea pot fi usor integrate atat intr-un interior modern, cat si intr-un design retro. La Pendulum.ro-Art & Deco Online Store gasesti tablouri originale si picturi cu diverse teme, de la cele abstracte la cele care reprezinta animale, orase sau peisaje.

Suna la  numarul de mobil +40-744 196 487 si solicita informatii despre un cadoul special pentru o persoana draga sau pentru un dar cu care vrei sa-ti impresionezi partenerii tai de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea