Amenajarea casei

#cada #modele de cazi #design cazi #cada extensibila #cada suspendata #cada pahar #cada canapea

Spune adio cazilor clasice! 5 modele neobisnuite de cazi

Cada este un obiect sanitar indispensabil, iar producatorii incearca an de an sa vina cu noi imbunatatiri si tehnologii pentru a atrage cumparatorii. In prezent, cazile sunt disponibile intr-o mare varietate de materiale, de la otel emailat si lemn rezistent la apa, pana la fibra de sticla. Cat despre modele, imaginatia designerilor si a producatorilor depaseste orice asteptare, iar cazile dobandesc un aspect futurist, neobisnuit.

Fie ca esti tentat sa iti modernizezi baia cu o cada noua, fie ca pur si simplu esti curios sa descoperi ce cazi vor deveni populare in viitor, iti prezentam cateva dintre cele mai neobisnuite modele.


1. Cada extensibila

Pentru o baie nu prea spatioasa, cada extensibila si rabatabila poate fi solutia perfecta. Numita "Laleaua", deoarece se deschide si se inchide precum o floare, aceasta cada ocupa foarte putin spatiu si poate fi folosita atat ca o cada obisnuita, cat si ca o cada verticala.


 


2. Cada suspendata

Seamana cu un hamac, insa in realitate este realizata dintr-un material durabil si te poti relaxa in ea mai ceva ca la spa. Vorbim despre cada suspendata, care se fixeaza pe perete. Scurgerea este si ea suspendata, dar nu trebuie sa-ti faci griji in privinta apei. Aceasta va ajunge direct in canalizare, printr-un sistem obisnuit de scurgere in pardoseala.




3. Cada transparenta sub forma de sfera

Creata pentru persoanele lipsite de inhibitii, cada transparenta sub forma de sfera este un concept gandit de Alexander Zhukovsky. Satul de conventional, acesta s-a gandit ca ar putea veni cu ceva cu totul si cu totul neobisnuit, astfel ca a creat o sfera din sticla transparenta care se umple cu apa prin intermediul unei tevi verticale. In partea superioara a cazii exista un cap de dus, iar intrarea in neobisnuita cada se face prin intermediul unei "guri" rotunde.


4. Cada pahar

Cada pahar are o forma neobisnuita, pare ingusta si inalta, adica nu tocmai confortabila. Gresit, spun cei care au realizat-o. Cada pahar este spatioasa si iti permite sa-ti intinzi picioarele si sa stai comod.


5. Cada canapea

Cada canapea are un model neobisnuit: peretii laterali sunt realizati din plexiglas, iar sezutul este realizat dintr-un material cu finisaj metalizat.



Sursa foto: dornob.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea