Amenajarea casei

#depozitare #depozitare casa #spatii de depozitare

Spatii inedite de depozitare

Daca ai o locuinta mica sau ai mult prea multe lucruri si prea putine spatii de depozitare , nu iti ramane decat sa devii inventiv si sa creezi locuri noi sau mai putin obisnuite. Iata cateva din locurile pe care le poti utiliza in casa pentru a depozita lucrurile tale.

Sertarul patului


Multe dintre paturile noi vin cu tot felul de spatii si sertare ascunse pe care le poti utiliza fara probleme. Si chiar daca patul pe care l-au cumparat nu are un sertar, dar totusi are un spatiu suficient de generos sub el, atunci nu ezita sa depozitezi sub el tot felul de cutii.

De asemenea, in functie de dimensiunile patului, poti comanda o lada pe care sa o folosesti sub forma de sertar. Daca doresti, o poti comanda cu o anumita compartimentare, astfel incat sa o folosesti intr-un mod organizat si nu haotic, ca in cazul unei lazi obisnuinte.
 

Spatiul de sub scari


Daca ai scari in casa, foloseste spatiul de sub acestea pentru a ascunde obiecte pe care nu le folosesti decat foarte rar. Spre exemplu, sub scari poti ascunde accesoriile de fitness ( banda de alergare , bicicleta medicinala ).

O alta modalitate in care poti utiliza scarile este sa le folosesti sub forma de sertar. In acest caz insa este necesar sa comanzi inca de la inceput scarile in acest format sau sa aduci completari ulterior cu ajutorul unui tamplar.

In aceste sertare poti depozita incaltarile, periile pentru pantofi etc.
 

Camara cu rafturi noi


Cu siguranta ai in casa o camara, insa cel mai probabil spatiul nu este folosit la capacitate maxima. Organizeaza un set de rafturi care sa atinga tavanul. In acelasi timp, poti bate cateva cuie pe un perete, astfel incat sa agati de acestea tigaile sau accesoriile pe care le folosesti cel mai des si pe care le vrei la indemana.
 

Spatiul din spatele sifonierului


Spatiul dintre perete si sifonier este perfect pentru depozitarea tablourilor, a planselor sau a altor obiecte subtiri pe care nu le mai vrei la vedere, cel putin o perioada de timp. In acest scop nu trebuie decat sa muti sifonierul cu 2 - 3 centimetri mai mult in fata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului