Amenajarea casei

#semineu #semineu electric #seminee moderne #efect tridimensional al flacarii #seminee de ultima generatie

Seminee de ultima generatie

Semineele moderne electrice vin cu o gama inedita de propuneri menite sa inlocuiasca tot ce stiam noi despre acest domeniu. Focul poate deveni o iluzie optica, apar sistemele tridimensionale de efect al flacarii, telecomanda , sistem de simulare al flacarii cu LED-uri, iar caldura este absolut optionala, rolul decorativ fiind cel care primeaza in cazul acestor seminee de ultima generatie .


1 Semineu cu efect tridimensional al flacarii

Semineele cu efect tridimenional al flacarii beneficiaza de cel mai recent sistem de efect al flacarii. Efectul tridimensional al flacarii este optinut printr-o ceata de apa evidentiata si cu sistemul Optiglo. Acest tip de semineu are un rezervor special incorporat, in care se pune apa pentru obtinerea acestui efect deosebit. Datorita faptului ca acest semineu are trei geamuri, focul se poate vedea din toate zonele living-ului unde se va monta.
 
Acest tip de semineu electric au inclusa si o telecomanda din care se pot face diverse reglaje ale intensitatii flacarii. Puterea acestui semineu este de 2kW, deci va furnizeaza si caldura, optional, in timpul utilizarii.


2 Semineu electric cu telecomanda

Este un tip de semineu electric modern care se incastreaza in perete. Semieul are telecomanda si este dotat cu cu cel mai recent sistem tridimensional de efect al flacarii, sistemul brevetat Optiflame. Efectul de flacara este independent de incalzire asa incat poate fi folosit si vara.
Aceste seminee electrice au termostat inclus si telecomanda, cu care se poate ajusta nivelul incalzirii. Puterea acestui semineu este de 2kW.


3 Semineu cu simulare a flacarii

Semineul cu sistem de simulare a flacarii face parte din categoria semineelor pe lemne care beneficiaza de ajutorul tehnologiei LED-urilor. Aceste seminee electrice au inclusa si o telecomanda din care se pot face diverse reglaje ale intensitatii luminozitatii flacarii si a marimii ei.
Semineul se incastreaza intr-un perete, avand dimensiuni reduse si aspect deosebit, minimalist, ideal pentru amenajarile moderne.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea