Amenajarea casei

# stil industrial #amenajare living #living

Secretele amenajarii in stil industrial. Cum sa ai o casa de revista, in cativa pasi

“Casa, dulce casa!” nu este un slogan care sa te faca sa crezi ca tot decorul locuintei tale trebuie sa respecte o moda impusa de designerii conformisti. La fel de bine, pentru  persoana nonconformista, un decor de timp industrial se poate potrivi ca o manusa, in special daca vorbim de livingul unei locuinte spatioase.

Tocmai genul de decor industrial se dovedeste uneori mai costisitor decat cel clasic, deci pregateste-te sa cheltuiesti ceva banuti pentru un living care sa aduca a hala industriala. 

Caldura lemnului

Costurile ridicate ale unei asemenea amenjari vin din folosirea unor materiale naturale care sa insufle caldura si senzatia de confort in interiorul unei camere decorate in stil industrial.

Design industrial cu pereti de caramida

Peretii de caramida din livingul casei tale vor capata un alt farmec, spre exemplu, daca vei completa decorul cu un tavan din lemn neslefuit si o podea din acelasi material. Diferenta se va simti imediat.

Mai adauga cateva planse cu schite industriale pe post de decor artistic si vei avea o incapere care iti poate sluji la fel de bine ca spatiu de lucru, zona de relaxare sau pentru intalnirile si petrecerile cu prieteni. 

Nuante diverse

Atmosfera degajata de un astfel de decor original ramane o alegere personala. Poti opta pentru nuante de alb si gri, daca esti un maniac al curateniei sau poti sa dai livingului tau o nota vesela decorand cu covoare colorate si adaugand etajere si scari interioare de lemn in tonuri deschise.

Note minimaliste

Desigur, daca spatiile largi sunt ceea ce ti-ai dorit pentru aceasta zona din casa, minimalismul este ceea ce trebuie sa pui in practica, nu fara a uita sa dai note personale decorului. Suporturi suspendate pentru ghivece de flori, mici banchete plasate in diverse zone ale camerei si lustre cu design industrial coborate la diverse inaltimi in camera te vor ajuta sa pastrezi un aer de libertate totala in living, dar vor stabili si anumite culoare de circulatie in camera.

 

Desigur, poti adauga in diverse colturi ale incaperii sau pe stalpii centrali ai acesteia fotografii inramate sau alte obiecte decorative care pot trezi camera la viata fara sa ocupe spatiul interior. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea