Amenajarea casei

#curatenie #saltea #covor #aspirator

SEBO, aspirator antialergic dotat cu electrobatator

Electrobatatorul este un accesoriu indispensabil intr-o casa in care exista covoare, saltele sau mocheta. Acesta curata in profunzime covorul si elimina parul de animale. Electrobatatorul SEBO este perfect pentru o curatenie profunda si atenta a covoarelor. Curata orice tip de par de animal, scame si mizerie.


Electrobatatorul este dotat cu o perie rotativa, care este actionata de un motor propriu si care se poate regla manual sau automat, in functie de suprafata de curatat. Datorita vitezei de rotatie si a formei periei, vibratiile sunt transmise in covor, scotand mizeria din profunzimea acestuia. Bate, perie si aspira covorul in acelasi timp. In cazul in care il folositi pe saltele, acesta are eficienta pana la 21 de cm grosime.

Fara electrobatator faceti curatenie doar la suprafata, iar praful si acarienii raman in covoare, saltele si tapiterii, acestea devenind cele mai mari deponente de mizerie din casa dvs.

A nu se confunda electrobatatorul cu peria rotativa simpla, aceasta din urma fiind o alternativa mai ieftina a electrobatatorului. Peria rotativa nu este dotata cu motor propriu si este activata doar de fluxul de aer generat de aspirator, insa este eficienta doar pentru mizeria de suprafata. Costul unui aspirator dotat cu electrobatator este mai mare decat al unuia fara.

Electrobatatorul are un sistem electronic de alerta, care indica inaltimea corecta a periilor astfel obtineti o curatenie optima . Ca si masura de siguranta, electrobatatorul

are un buton electronic care-l va opri daca tamburul cu perii se blocheaza. Printr-o simpla apasare de buton tamburul cu perii poate fi scos, curatat sau inlocuit cu usurinta.

Amortizorul moale al electrobatatorului va protejeaza mobilerul. Electrobatatorul poate fi oprit printr-o singura atingere a butonului, facandu-l astfel potrivit pentru suprafete dure delicate sau pentru carpete din lana.

Aspiratorul SEBO este fabricat in Germania si are o garantie de 4 ani.

Toate aspiratoarele SEBO sunt echipate cu filtrare electrostatica.

Filtrul este din material cu polarizatie electrica permanenta. Altfel decat sistemele uzuale de filtrare, filtrarea SEBO se face pe principiul electrostatic.

Filtrarea electrostatica foloseste microfibre incarcate static care atrag particulele de praf din fluxul de aer, acestea fixandu-se pe fibre. Acest lucru permite materialului filtrului sa aiba o textura retativ deschisa, textura care permite ca fluxul de aer sa aiba o mai buna performanta de aspirare si totusi sa ofere o filtrare super eficienta.


Filtrare S-CLASS


SEBO foloseste doar materiale de inalta calitate pentru sistemul de filtrare care in combinatie cu un aspirator foarte bine etansat atinge cerintele filtrarii S- CLASS.

Aceasta metoda garanteaza faptul ca pana si particulele cele mai fine de praf raman in aspirator. Fiecare aspirator SEBO are un capac igienic care inchide sacul cand este plin. Aspiratorul SEBO este proiectat sa nu functioneze daca filtrul sau sacul nu sunt pozitionate corespunzator.

Aproape toate aspiratoarele SEBO au sistem de filtrare S-CLASS. Pentru a atinge acest standard, sistemul de filtrare al aspiratorului trebuie sa indeparteze minim 99.97% din particulele de 0.3 microni. Sistemul de filtrare al aspiratoarelor SEBO indeparteaza 100% din particulele de la 1 micron in sus. de exemplu, acarienii au aprox. 10 microni.

Acest "Seal of Approval" ( in traducere libera "sigiliu de aprobare" ) se acorda doar produselor care restrictioneaza / reduc / indeparteaza alergenii din mediul in care traiesc persoanele care sufera de alergii si pentru produse care in general reduc seminificativ constinutul de alergen din atmosfera.

Nu numai ca va curata covoarele si podelele, dar aspiratoarele Sebo va imbunatatesc aerul pe care-l respirati. Praful este in cantitati din ce in ce mai mari si din ce in ce mai multi oameni incep sa sufere de reactii alergice.
Aspiratoarele SEBO au un sistem de filtrare in 3 pasi care consta din sac, filtru micro-hygiene si filtru de evacuare. Acesti 3 pasi dau rezultate excelente si demonstrabile.

Din aceasta cauza, toate aspiratoarele SEBO sunt aprobate de Fundatia Britanica pentru Alergii, facand din aparatele SEBO alegerea perfecta pentru cei ce sufera de alergii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea