Amenajarea casei

#mocheta diego #modele mocheta #nuante mocheta #alegere mocheta #mocheta

Scoate camera din anonimat. Mocheta potrivita pentru fiecare incapere

Mai rezistenta la uzura decat un covor, mocheta reprezinta solutia ideala pentru amenajarea unui spatiu intens circulat. De multe ori aceasta este aleasa pentru utilitate, aspectul vizual fiind pus abia pe plan secund. in cazul in care va doriti ca accentul sa cada pe aceasta solutie de decorare, exista posibilitatea alegerii unui model al carui culoare sa scoata camera din anonimat.

Gama complexa si bine gandita de mochete Diego, ce contine peste 500 de modele, ofera nenumarate solutii de amenajare, potrivite pentru orice camera si pentru orice preferinte.

Nuante calde in dormitor

mocheta violet

Dormitorul este, pentru multi, un refugiu din viata de zi cu zi, un spatiu personal in care sa evadati la sfarsitul unei zile obositoare sau stresante, sa va relaxati si sa va odihniti. Prin urmare, o mocheta in culori calde, cum ar fi rosul, portocaliul sau caramiziul, poate fi alegerea ideala pentru aceasta incapere, deoarece aceste nuante contribuie la crearea unei atmosfere intime.

Culorii vii in camera de studiu

mocheta beige

In cazul in care aveti o camera de studiu in locuinta voastra, o incapere in care petreceti timpul atunci cand lucrati sau trebuie sa rezolvati diferite sarcini, va recomandam sa optati pentru o mocheta in nuante vii, care sa va stimuleze productivitatea. Conform unui studiu legat de impactul culorilor, cele mai potrivite sunt rosul, galbenul, albastrul si verdele.

Nuante aprinse in camera copiilor

vmocheta cu oras

Indiferent ca este vorba despre un copil sau de un adolescent, un model de mocheta in nuante cat mai aprinse va fi mai mult decat apreciat, mai ales daca este vorba de culoarea preferata a celui care sta in acea camera.

Culori inchise sau pastelate in sufragerie

mocheta maro

In sufragerie, camera in care petreceti o buna parte din timp alaturi de familie si de prieteni, este important sa alegeti o mocheta care sa va reflecte personalitatea, care sa se asorteze sau sa vina in completarea mobilierului si a celorlalte elemente decorative. in cazul in care va doriti ceva mai neutru, care sa se potriveasca cu orice, puteti opta pentru modele in nuante inchise sau, din contra, pastelate.

Va invitam sa alegeti modelul de mocheta cel mai potrivit pentru locuinta dumneavoastra din gama variata oferita in magazinele Diego.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea