Amenajarea casei

# combinatii culori #aragaz #sufragerie #frigider #dulap #parchet #veioza #grinzi #veioze

Rosu si bleu: o combinatie perfecta pentru amenajarea casei

Rosu si bleu sunt doua culori atemporale care se potrivesc atat pentru amenajarea casei in stil vintage, cat si pentru o decorare moderna. Asocierea dintre aceste doua culori creeaza un adevarat impact asupra oricarui musafir, datorita aerului proaspat pe care il transmite. Iti prezentam cateva spatii in care aceasta combinatie de culori poate crea o atmosfera placuta.

Baia

Desi baia nu este una dintre camerele in care sa petreci foarte mult timp, este important ca aceasta sa fie amenajata in acord deplin cu personalitatea ta. Daca iti place stilul vintage, poti folosi un dulap alb vechi care se va potrivi de minune pe peretele vopsit in nuante de bleu. Aceasta culoare adauga un sentiment de prospetime si curatenie baii tale. Amestecul de rosu caramiziu de pe pereti face ca aceasta baie sa fie diferita fata de restul.

Dormitor

Paleta de culori din dormitor, alaturi de arhitectura impresionanta, creeaza un spatiu relaxant. Dormitorul emana caldura datoria parchetului, grinzilor de lemn si a ferestrelor impunatoare, dar si a culorilor care domina camera.

Nuanta de bleu de pe perete in contrast cu rosul covorului creeaza un echilibru armonios al camerei. Cele patru elemente ale naturii sunt reprezentative in aceasta camera: apa (culoarea bleu de pe pereti), pamant (elementele din lemn), foc (covorul rosu) si vant (ferestrele mari).

Sufragerie

Combinatia dintre cele doua culori este favorabila si in sufragerie. Acest spatiu este unul prietenos, ideal pentru a petrece timpul alaturi de familie sau prieteni. Rosu apare in designul draperiilor, al pernelor, iar o vaza in care sa ai flori rosii completeaza perfect imaginea unui spatiu calduros. Sufrageria este animata de culoarea bleu a canapelei sau veioza in aceeasi nuanta.

Bucatarie

Si in bucatarie culorile se imbina intr-un mod armonios si creeaza un loc ideal pentru cine in familie. Frigiderul, aragazul, veiozele si culoarea peretilor pictati in nuante de bleu creeaza un contrast minunat cu parchetul rosu visiniu, usa rosie de la camara sau scaunele de aceeasi culoare.



Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului