Amenajarea casei

#rame fotografii #rame foto #decorare casa #rame

Ramele foto confera stil si personalitate casei tale

Ramele foto confera stil si personalitate casei tale

ADVERTORIAL

Ramele foto se numara printre cele mai indragite decoratiuni de interior. Disponibile intr-o gama variata de forme, culori si marimi, ramele foto confera stil si personalitate locuintei tale. In functie de modul in care ti-ai amenajat camerele, poti opta pentru un decor cu rame foto vintage sau cu rame foto moderne.

Spre deosebire de produsele realizate in masa pe care le gasesti in magazine, decoratiunile vintage sunt unicate, sunt piese de colectie pe care nu le vei vedea in alta parte. Acceseaza Retroboutique.ro si te vei convinge de autenticitatea acestor decoratiuni atemporale.


Rame foto vintage


Ramele foto vintage se potrivesc de minune in locuintele cu decor clasic. Fie ca le asezi pe perete, fie ca le pui strategic pe birou, aceste rame foto vor crea un cadru elegant si sofisticat.

Cu ajutorul ramelor foto vintage poti crea un colaj cu cele mai frumoase fotografii de familie, fotografii din vacante sau peisaje care iti taie rasuflarea. Ramele foto vintage se potrivesc de minune alaturi de un ceas vintage de perete sau o mobila vintage.

Intra pe Retroboutique.ro si combina decoratiunile in functie de personalitatea pe care vrei sa o oferi locuintei. O rama foto poate fi un cadou vintage deosebit pentru nostalgici, iar pretul ei este mai mic decat cel al unei antichitati.


Rame foto moderne


Ramele foto moderne, confectionate din metal, sunt ideale pentru o locuinta amenajata in stil minimalist. Un decor cochet va arata mult mai bine daca nu il aglomerezi cu multe decoratiuni. Este suficient sa te rezumi la frumusetea unor rame foto simple, cu finisaj metalizat, care confera un plus de stil interiorului.


Despre Retro Boutique


Retroboutique.ro este un magazin online cu decoratiuni de interior si cadouri vintage. Se apropie sarbatorile de iarna, astfel ca trebuie sa te gandesti inca de pe acum ce cadouri le vei oferi celor dragi sau ce elemente de decor ti-ar infrumuseta si personaliza locuinta.

Intra pe Retroboutique.ro si fa o incursiune in trecut, printre rame foto, ceasuri vintage, sfesnice, perne decorative, reproduceri de tablouri vintage, piese de mobilier si oglinzi care pastreaza aerul vremurilor de demult. Alege produsele preferate si aminteste-ti intotdeauna ca interiorul unei locuinte spune povesti despre cei care traiesc acolo.

Produse recomandate
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele