Amenajarea casei

# impodobire brad craciun #luminite craciun #craciun #brad craciun

Pregateste-te pentru Craciun! Adu atmosfera de Sarbatori mai devreme in casa ta

De la an la an, tot mai multa lume se grabeste sa intre mai repede in atmosfera de Sarbatori. Tocmai de aceea exista multe magazine si site-uri care prezinta ofertele de Sarbatori chiar si cu doua sau trei luni inainte de Craciun. Brazii naturali se gasesc deja in magazinele de specialitate sau pot fi comandati online, iar multe persoane se grabesc sa-i cumpere si chiar sa-i impodobeasca, chiar daca a mai ramas o luna pana la marea sarbatoare.

Cu toate acestea, potrivit traditiei, bradul se imbodobeste in Ajunul Craciunului sau cu cel mult o zi inainte, la fel si casa. Iata cateva idei pe care le poti pune anul acesta in aplicare pentru a te bucura de cel mai frumos decor de Craciun.

Si pentru ca totul sa fie pus la punct pana la venirea lui Mos Craciun, pregateste-te din timp pentru momentul in care casa ta se va imbraca in straie de sarbatoare. Brazii si beculetele decorative nu trebuie sa iti lipseasca nici anul acesta, pentru a te bucura de Sarbatori cat mai frumoase!

Bradul ecologic, in tendinte si in 2019

Brazii ecologici castiga tot mai multi adepti. Sunt mai practici, te ajuta sa protejezi mediul si in plus nu va trebui sa achizitionezi in fiecare an alt brad. Un brad artificial stufos si suficient de inalt va fi perfect pentru a fi impodobit si cu greu ar putea cineva sa isi dea seama ca nu este un brad natural. Impodobeste-l cu globuri colorate, cat mai multe luminite si beteala. Va arata superb si marele avantaj este ca nici nu va incepe sa se scuture dupa cateva zile de stat la caldura. Un alt brad artificial catre care te poti orienta este modelul pin verde, incarcat cu o multime de ramuri si crengute si ace de pin artificiale moi, de culoare verde.

Casa cu lumini feerice ca in povesti

Ti-ai imaginat poate in vremea copilariei cum ar fi sa astepti si tu Sarbatorile asemenea personajelor din povestile pe care le indrageai atunci, intr-o casuta frumos impodibita cu cele mai spectaculoase beculete. Anul acesta, de sarbatori, poate fi momentul perfect pentru a-ti transforma visul copilariei in realitate. Decoreaza exteriorul casei cu instalatii luminoase. Modelele dintre care poti sa alegi sunt diverse.

O instalatie de Craciun, franjuri cu LED, iti invaluie casa intr-o cascada de lumina si stralucire, specifica Sarbatorilor. Aceste instalatii sunt tip perdea luminoasa cu franjuri inegali si sunt interconectabile, putand fi prelungite. Instalatiile tip franjuri cu LED se gasesc in diferite dimensiuni, alege-o pe cea potrivita casei tale.

In cazul in care vrei ca intreg decorul sa se transforme intr-un peisaj veritabil de iarna, alege o instalatie tip franjuri de culoare alba. In felul acesta, casa ta va fi impodobita in lumina alba, stralucitoare, care te invita in atmosfera feerica a Craciunului. Instalatia de Craciun pote fi utilizata atat in exterior, dar si pentru a decora casa in interior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea