Amenajarea casei

#amenajare casa #amenajare casa toamna #produse toamna

Pregateste casa pentru zilele racoroase de toamna

Tranzitia de la vara la toamna ofera motivul perfect pentru a redecora locuinta cu accesorii proaspete, inspirate de sezonul frunzelor caramizii. Tot acum poti profita de zilele tot mai racoroase si poti decora locuinta cu paturi sau perne comode, care confera senzatia de caldura si intimitate.
 

Accesorizeaza casa cu perne


Pe masura ce vremea se raceste, familia va incepe sa petreaca mai mult timp in casa. Confera sufrageriei tale mai mult confort si caldura prin intermediul canapelelor, fotoliilor si scaunelor. Accesorizeaza-le cu perne de diferite marimi, forme si modele. Accesoriile confortabile confera sufrageriei tale mai multa culoare si caldura, in tonuri primitoare de toamna.
 

Confera sufrageriei mai multa caldura cu ajutorul cuverturilor din plus


Daca ai depozitat cuverturile si paturicile calduroase pe toata perioada verii, acum este momentul ideal sa le aduci in prim plan. Paturile din plus sunt perfecte pentru acest sezon, atunci cand zilele devin din ce in ce mai racoroase.

Aceste obiecte confera locuintei tale multa caldura si confort. Alege cuverturi si paturi cu modele indraznete, in contrast cu obiectele de mobilier, canapelele si fotoliile.
 

Covoare cu modele in straturi


Covoarele asezate in straturi reprezinta o metoda simpla de a adauga podelelor din sufragerie sau dormitor mai multa culoare si textura. In plus, aceste covoare groase iti vor proteja picioarele de pardoseala rece din lunile de toamna si iarna.
 

Pregateste semineul pentru vremea rece


Daca dispui de semineu, cu siguranta ca din luma martie nu a mai fost curatat si folosit. Pentru a pregati semineul pentru lunile reci de toamna si iarna, curata-l bine si verifica toate instalatiile. Ai grija la mirosurile ciudate sau la scurgerile dubioase. Indicat este sa angajezi un specialist care sa se ocupe de semineul casei tale.

Dupa curatarea riguroasa si repararea eventualelor probleme, te vei bucura de nopti calduroase si romantice, langa semineul tau functional.
 

Schimba draperiile de vara


In lunile calduroase de vara, ai folosit draperii vaporoase si jaluzele care sa te protejeze de caldura si razele soarelui. In sezonul rece este momentul sa renunti la aceste draperii, in favorarea celor care sa confere camerelor mai multa caldura si textura. Opteaza pentru draperii in culori vibrante, in nuante puternice de rosu, portocaliu sau galben.
 

Aprinde lumanarile

Odata cu toamna si vremea racoroasa, zilele devin tot mai scurte. Asta inseamna ca lumina naturala este tot mai putina. Profia de varietatea de lumanari decorative pentru a accesoriza locuinta ta. Lumina conferita de lumanari elibereaza stresul si anxietatea dupa o zi lunga la serviciu si reprezinta oportunitatea ideala pentru o seara romantica si linistita.
 

Schimba lenjeria de vara


Acum este momentul ideal sa renunti la lenjeria vaporoasa si racoroasa din satin sau matase in favoarea lenjeriei calduroase din bumbac si a pilotelor pufoase. De asemenea, alege pilote din materiale naturale, care sa retina caldura si sa ofere confort.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare