Amenajarea casei

#tablouri #decoratiuni #casa #postere

Postere si tablouri pentru o atmosfera placuta in casa

O locuinta fara o amprenta personala, cu peretii goi si anosti, ne influenteaza in mod negativ starea psihica. Cu totii stim ca tablourile si fotografiile sunt modalitatea cea mai rapida si de efect pentru personalizarea si insufletirea unei case. Ca sa ne pastram tonusul este foarte important sa realizam o atmosfera primitoare si relaxanta.

Opteaza pentru decoratiuni de perete ca sa-ti personalizezi locuinta si sa creeze o atmosfera ambientala placuta. Intra pe www.atria.ro si alege intre o gama variata de postere si tablouri.



Daca esti pasionat de stilul retro sau ti-ar placea sa aduci in casa ta influente ale anilor ’60-’70, poti opta pentru un poster elegant cu Audrey Hepburn  sau cu Marilyn Monroe. Posterul este finisat cu sticla si este montat intr-o rama din lemn, de culoare alb sau negru, care sa se potriveasca oricarei amenajari.

Tine cont de restul mobilierului atunci cand optezi pentru un produs sau altul. Daca casa ta nu este amenajata in stil pretentios si vrei un tablou strict cu functia decorativa, nu pentru a face o colectie, poti opta pentru o reproducere de arta ca Tablou Vase with 12 Sunflowers by V.V.G.



Daca esti pasionat de Venetia, de gondola , de plimbari, de vacanta, poti opta pentru un tablou ca Venician Gondola.

Sau daca esti o persoana mai nonconformista, iubitoare de viteza , de adrenalina, iti poti decora casa cu un poster ca Life needs more.



Indiferent pentru ce model de tablou sau poster optezi fii atent la restul amenajarii astfel incat acesta sa nu faca nota discordanta fata de restul casei.

Designul locuintei tale va fi mai rafinat daca va fi intregit de postere si tablouri bine alese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea