Amenajarea casei

#mobilasimex.ro #mobila #mese #scaune #mobilier casa #alegere mobilier #mobilier bar #mobilier restaurant

Ponturi utile pentru alegerea meselor si scaunelor pentru restaurante si baruri

Lemnul este unul dintre dintre materialele preferate atunci cand vine vorba despre amenajarea interiorului. Fie ca vrei sa decorezi camerele din casa ta, spatiul de lucru de la birou sau restaurantul ori barul pe care il conduci, mobilierul ales joaca un rol important. Pentru ca prima impresie conteaza cel mai mult, iti prezentam cateva aspecte de care poti sa tii cont atunci cand iti alegi mesele si scaunele pentru amenajarea restaurantului si barului!

Mobila din lemn masiv creeaza o atmosfera eleganta si inspira, in acelasi timp, confort si robustete. Daca si tapiteria este aleasa in mod corespunzator, vei obtine un decor impresionant. Casa de mobila Simex produce mobila romaneasca, oferind modele de mobilier unice si confortabile cu detalii finisate manual.


Masa Rotunda 1200 Royal

Acest model de masa, creat in atelierul propriu de creatie al casei de mobila Simex, respecta stilul arhitectonic clasic si este realizat din lemn masiv, oferind astfel caldura incaperii, dar si siguranta. In cazul unui restaurant, clientii isi formeaza o viziune de ansamblu asupra localului, inca de la intrare, de aceea este important ca mobila aleasa sa fie de bun gust pentru a-i determina pe clienti sa revina in local.

Prin urmare, pentru a crea un decor elegant, piesele de mobilier alese pentru a defini stilul trebuie sa transforme restaurantul intr-o adevarata atractie. Mesele si scaunele devin astfel un element definitoriu al restaurantului.


Masa Rotunda Cleopatra

De asemenea, Masa Rotunda Cleopatra este un model interesant pe care il poti alege pentru a-ti amenaja restaurantul si pentru a atrage cat mai multi clienti. Un aspect important de care este necesar sa tii cont in momentul in care alegi mobilierul pentru restaurant sau bar este tipul de arhitectura al cladirii. Magazinul online Simex ofera o gama larga de piese de mobilier, care se pot potrivi, in mod armonios, cu arhitectura cladirii.


Calitatile mobilei Simex

Pentru a face o investitie buna, este recomandat ca mesele si scaunele pentru restaurant sa fie durabile, rezistente, capabile sa faca fata utilizarii continue. In plus, este important ca piesele de mobilier sa poata fi curatate cat mai usor, fara solutii care ar putea fi toxice pentru clientii restaurantului. Din acest motiv, materialul ideal pentru ca mesele si scaunele din restaurant sa fie rezistente si durabile este lemnul masiv.



Un alt aspect important al mobilierului pentru restaurante si baruri se refera la tapiterii, care trebuie sa reziste la un grad ridicat de uzura pentru a nu regreta investitia facuta. Astfel, decorul localului va arata mereu nou, iar clientii vor fi incantati sa revina.


De ce sa alegi mobila Simex

Restaurantele sunt locurile in care mergi pentru a uita de grijile cotidiene, pentru a sarbatori un eveniment important si a petrece timp de calitate alaturi de prieteni. Astfel, bunul gust joaca un rol important pentru succesul intregii afaceri. De aceea, mobilierul ales pentru amenajarea localului joaca un rol esential in atragerea clientilor, iar mobila Simex te poate ajuta sa obtii succesul scontat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului