Amenajarea casei

# pardoseala casa #pardoseala #emex.ro #emex #Pardoseala autonivelanta

(P) Pardoseli autonivelante

Pardoseala autonivelanta este o solutie excelenta daca iti doresti obtinerea unei suprafete perfect nivelate fara efort si cu un aspect de o deosebite eleganta. Emex by Romtehnochim iti pune la dispozitie o gama variata de pardoseli autonivelante, in asa fel incat sa ai de unde alege modelul ce se potriveste cel mai bine in locuinta ta.

Avantajele unei pardoseli autonivelante sunt multiple, de aceea merita sa investesti intr-un astfel de produs.


Pardoseala Epoxidica Autonivelanta Emex


Pardoseala epoxidica autonivelanta bicomponenta de la Emex este un produs profesional pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivi speciali. Acest tip de pardoseala este un produs profesional avantajos, ce se caracterizeaza prin aderenta excelenta la suport. Este rezistenta la variatiile mari de temperatura si uzura si este destinata pentru protejarea pardoselilor din beton. La final, pardoseala capata un luciu superior persistent.


Pardoseala poliuretanica autonivelanta Emex


Pardoseala autonivelanta poliuretanica Emex este un produs profesional, pe baza de polioli acrilici, pigmenti si aditivi specifici. Se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale, pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip "high solid", cu autonivelare.


Pardoseala poliuretanica decorativa Emex


Pardoseala decorativa epoxidica 
Emex este un produs profesional, autonivelant, disponibil intr-o gama larga de modele obtinute prin distribuirea de plachete decorative (chipsuri, lamele sau fulgi), divers colorate pe suprafata cruda de pardoseala, ce se lacuieste la final.


Cum aplici pardoselile autonivelante Emex


Un avantaj major al pardoselilor autonivelante Emex este faptul ca acestea sunt realizate prin utilizarea de materii prime de ultima generatie, care asigura o durata indelungata de viata, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si respecta cerintele ecologice la nivelul Uniunii Europene. Este indicat sa consulti instructiunile de aplicare si fisele tehnice ale produselor, pentru a afla cu exactitate cum se aplica pardoseala autonivelanta astfel incat sa obtii rezultate optime.


Emex.ro, prietenul tau cel mai bun


Emex.ro
 este cel mai bun prieten al tau atunci cand vine vorba despre materiale de constructii. Aici gasesti pe langa pardoseli autonivelante si o gama variata de lacuri, emailuri, vopsele lavabile si decorative, grunduri si tencuieli decorative. Produsele Emex sunt echivalente cu inovatia si calitatea. Oricand ai nevoie de un sfat, Emex.ro iti sta la dispozitie prin pagina sa de contact.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului