Amenajarea casei

#camera copil #biblioteca #rafturi #panou de afisaj #borcane sticla

Organizatoare atractive pentru jucariile copilului tau

Incurajeaza-i pe copii sa fie ordonati oferindu-le cutii, plase si organizatoare atractive, in culori placute. Sistemele de depozitare trebuie sa fie atat practice, cat si aspectuoase, astfel incat cei mici sa mentina ordinea si, in acelasi timp, sa-si decoreze camera.

Iata cateva idei de organizatoare atractive pentru jucariile copilului tau:

Borcane de sticla

Borcanele sunt recipiente simple, dar de efect. Un capac interesant transforma un simplu borcan intr-o decoratiune speciala. Chiar si borcanele simple pot fi expuse pe rafturi, cand acestea contin comorile celui mic. Etalate pe rafturi, borcanele constituie o pata de culoare in camera copilului.

Biblioteca patrata

Monteaza in camera copilului o biblioteca simpla, alba, cu rafturi patrate. O astfel de biblioteca, prin forma si culoarea ei, inspira ordine. Albul pune in valoare frumusetea jucariilor. Pe rafturi pot fi depozitate orice fel de jucarii. Cele mai marunte dintre acestea pot fi tinute in cosuri pentru a evita imprastierea sau caderea lor.

Panouri de afisaj

Creeaza propriul panou de afisaj dintr-o bucata de carton si hartie colorata. Prinde elastice pe latime si carlige colorate de rufe. Vei obtine un panou perfect pentru a prinde aici desenele celui mic. Niciodata foile desenate si colorate nu vor mai sta imprastiate prin casa fiind, in schimb, expuse la loc de cinste.

Rafturi de lemn cu tapet

Construieste propriile rafturi din lemn simplu, astfel incat sa obtii spatii de depozitare de marimi diferite. Personalizeaza fiecare raft cu un tapet sau un autocolant pus pe fundul raftului. Alege culori pastelate, potrivite pentru camera copilului.

Recicleaza suporturile vechi

Daca nu vrei sa cheltuiesti bani pe mobila noua, foloseste rafturi vechi, care nu-ti mai folosesc in alta parte. De exemplu, monteaza in camera celui mic un suport de bucatarie pentru mirodenii, vopsindu-l intr-o culoare potrivita pentru copii.

Biblioteca sub forma de casa

Una dintre cele mai frumoase organizatoare pentru camera copilului este biblioteca sub forma de casa. Lemnul vopsit intr-o culoare placuta poate fi impodobit cu stickere decorative.



Sursa foto: housetohome.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea