Amenajarea casei

#colectia omedelbar #omedelbar ikea #omedelbar #ikea

OMEDELBAR, noua colectie limitata IKEA, inspirata din "Alice in tara Minunilor"

Incepand din luna martie, in magazinul IKEA din Capitala a ajuns o noua colectie denumita OMEDELBAR. Colectia limitata este creata in colaborare cu designerul Bea Akerlund, unul dintre cei mai cunoscuti stilisti si designeri de costume din lume si este inspirata din "Alice in tara Minunilor".

Cu produse precum palarii mari de sticla, sau perne in forma de buze si cutii inedite pentru depozitare, OMEDELBAR este o colectie care include tot ce trebuie pentru a-ti expune imbracamintea, accesoriile - si personalitatea.

Colectia OMEDELBAR este compusa din 35 de produse care marcheaza individualitatea si creativitatea si reflecta mantra personala a designerului "B. who you are". Produsele creeaza senzatia unui dormitor exclusiv sau a unui dressing in care ti-ai dori sa zabovesti pentru totdeauna.

Pe langa dungi si culoarea rosie, un alt element cheie al designului colectiei OMEDELBAR este jocul dimensiunilor - cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar intr-un ceas mare pentru perete si crearea unei oglinzi supradimensionate, pentru machiaj.

"B. WHO YOU ARE" inseamna sa te accepti asa cum esti, indiferent de ce gandeste lumea despre tine. Este vorba despre individualitate si creativitate - doua elemente esentile ale OMEDELBAR. Am vrut sa fie distractiva, recognoscibila si accesibila tuturor", a explicat Bea Akerlund, care se descrie ca o activista a modei si este cunoscuta drept unul dintre cei mai influenti stilisti si designeri de costume din industrie, colaborand cu nume mari precum Madonna, Beyoncé, Lady Gaga si Rihanna. "Cu aceasta colectie sper sa inspir oamenii sa gandeasca in afara tiparelor, sa-i faca sa-si asume riscuri si sa se distreze, sa cumpere ceva ce nu s-ar fi asteptat sa gaseasca la IKEA. Pur si simplu – sa ii inspiram pe oameni sa isi traiasca viata mai mult!", a adaugat Bea.

"A fost distractiv sa lucram cu Bea! Are o perspectiva atat de diferita, un adevarat artist din toate punctele de vedere. Intotdeauna plina de idei si de energie creativa", a descris Karin Gustavsson, Creative Leader pentru OMEDELBAR, colaborarea cu Bea. Ea a contactat-o pe Bea dupa ce a auzit-o vorbind la un post de radio suedez. Bea s-a bucurat de colaborarea cu IKEA si a adaugat ca a avut o multime de idei, dar a trebuit sa renunte la unele dintre ele, cum ar fi o canapea imensa in forma de pantof, avand in vedere modul de lucru al companiei IKEA – cu ambalarea si transportul in pachete plate.

In colectia OMEDELBAR, Bea a dat viata celei mai populare palarii, inspirate de Alice in tara Minunilor, care a devenit o vaza pe care o poti umple chiar si cu produse pentru baie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea