Amenajarea casei

#camera copii #copii #mobila copii #mobila moll

Noua colectie de birouri copii de la Mobila Moll

Sanatatea si confortul copilului tau sunt esentiale, de aceea iti doresti intotdeauna sa investesti in cele mai bune produse, de la alimente la haine si mobilier. Odata cu sosirea toamnei si intoarcerea la gradinita ori scoala, Mobila Moll iti propune noi idei creative si versatile de reamenajarea a camerei copilului tau, prin intermediul colectiei de birouri copii NEW BASIC.

Colectia de birouri copii NEW BASIC, disponibila in magazinul MobilaMoll.ro, include piese de mobilier cu un design modern si practic ce mentin caracteristicile care au facut din mobila Moll o investitie sigura pe termen lung: adaptabilitate si calitate inalta.

Similara colectiei BASIC, mobila NEW BASIC are totusi cateva avantaje importante fata de cea care i-a precedat, fapt care o transforma intr-o alegere excelenta pentru copilul tau.

Astfel, investitia in birouri copii din colectia NEW BASIC iti va aduce piese de mobilier care ii ofera prichindelului 10% mai mult spatiu de lucru, in contextul in care birourile ocupa acelasi spatiu la podea ca mobila din colectia BASIC, cu un design nou, contemporan, placut, marcat de picioarele in culoare aluminiu.

Totodata, birourile copii din colectia NEW BASIC au jgheabul pentru creioane mascat si lateralele concepute pentru a oferi spatiu suplimentar la picioare.

In noua colectie Mobila Moll de birouri copii vei gasi piese de mobilier precum Winner Clasic, Winner Compact Clasic si Winner Comfort. Asa cum te-ai obisnuit, si aceste piese de mobilier "cresc" impreuna cu prichindelul tau, inaltimea lor putand fi ajustata de la 104 cm pana la 190 cm, au un blat rabatabil pana la 20 grade, suport de carte, cuier pentru ghiozdan si liniar cu rol de opritor pentru rechizite, cat si elemente care pot fi schimbate pentru a da un plus de culoare si fantezie biroului ales (la capatul suportului de creioane si la sertar), fie ca prichindelul prefera albastrul, rozul, verdele, oranjul, negrul sau rosul.

De asemenea, mobila din colectia NEW BASIC este disponibila in 4 culori distincte: alb, artar, fag si nuc. Si nu uita: pentru a-i spori functionalitatea, ai la dispozitie varianta de a adauga un sertar sub blatul biroului (Sertar Winner sau Sertar Winner Compact) si chiar inca unul suplimentar, Vario Box.

Frunzareste oferta Mobila Moll, disponibila pe site-ul MobilaMoll.ro la preturi atractive!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea