Amenajarea casei

#air wick #odorizant #curatenie #parfum

Noi produse de igienizare si improspatare a locuintei

Reckitt Benckiser lanseaza in Romania doua game de produse de uz casnic. Harpic Max, produs destinat curatarii si igienizarii vasului de toaleta si Air Wick Freshmatic Motion, odorizant dotat cu sensor de miscare, ce parfumeaza incaperea in functie de numarul de persoane prezente.



Curatenie la puterea MAX pentru toaleta ta !


Harpic Max, gel de curatare a toaletei ce promite distrugerea tuturor depunerilor de piatra formate pe suprafata vasului de toaleta. De asemenea, Harpic Max distruge microbii si germenii fara a fi nevoie de produse suplimentare. Forma curbata a recipientului permite aplicarea gelului si in zonele greu accesibile, astfel incat, cu efort minim, toaleta este perfect curata si igienizata.

Harpic Max-Gel pentru curaţarea vasului de toaleta este disponibil în magazinele din Romania in trei variante: Harpic Max Original; Harpic Max Spring Power; Harpic Max Citrus.

Harpic Max Bloc este un mix de gel si bloc solid pentru curatare si improspatare, similar odorizantelor clasice pentru toaleta. Spre deosebire de restul produselor, Harpic Max Bloc este de doua ori mai lung, acoperind astfel o suprafata mult mai mare. Produsul curata si parfumeaza pana la 4 saptamani.

Harpic Max-Bloc este poate fi achizitionat in urmatoarele variante: Harpic Max Pine, Harpic Max Marine, Harpic Max Citrus.


Iubeste atmosfera proaspata din casa ta


Air Wick Freshmatic Motion este un produs premium , inovativ dotat cu senzor de miscare, care elibereaza parfum suplimentar pentru a oferi mai multa prospetime exact atunci cand e nevoie.

Alege parfumul preferat dintre frezie si iasomie, fresh waters si levantica, potrivit pentru fiecare incapere a locuintei tale. Air Wick Freshmatic Motion pulverizeaza parfum imediat ce senzorul detecteaza miscare. Pentru urmatoarele doua pulverizari, intervalul de timp setat va fi injumatatit.

Pe langa posibilitatea de a alege intre 3 intervale de pulverizare automate, poti activa sau dezactiva senzorul de miscare cu ajutorul unui buton aditional on/off.

Alege Freshmatic Max şi Freshmatic Compact si locuinta ta este asigurata in orice situatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului