Amenajarea casei

#semineu #semineu pe gaz # semineu pe lemne

Munca este bratara de aur, insa doar pe mana unui meserias adevarat

O data cu trecerea timpului, tot mai multi dintre noi am devenit cuceriti de bucuria pe care o poate oferi caldura, sunetul lemnelor care trosnesc in mijlocul iernii sau atmosfera deosebita creata in jurul unui semineu pe lemne. Designul, functionalitatea si nu in ultimul rand, satisfactia unui client multumit sunt posibile doar daca se apeleaza la expertiza, devotamentul si experienta castigata in urma a mii de proiecte livrate cu succes de catre un profesionist. Un specialist in adevaratul sens al cuvantului, va veghea in permanenta la respectarea normelor de rezistenta, astfel incat familia dumneavoastra sa se poata bucura de aceasta experienta, in conditii ideale de siguranta si confort.

Constructia corecta a unui semineu, fie ca vorbim despre unul pe lemne sau un semineu pe gaz, presupune respectarea unui proces complex de la inceput pana la sfarsit, care va trebui sa tina cont de preferintele clientului, dar si de o alta serie de factori tehnici si de design. Un meserias va stabili alaturi de dumneavoastra, zona unde va urma sa fie amplasat semineul in functie de pozitia cosului de fum, grinzi, peretii locuintei, fara sa omita si dimensiunile spatiului relevant pentru capacitatea de incalzire si selectarea modelului de semineu potrivit pentru locatia unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, revine in totalitate meseriasului care va oferi indrumare si sfaturi utile pe intreaga durata a procesului: incepand de la faza de proiectare, constructia propriu-zisa si pana la montaj. Tot acesta, va fi responsabil cu calculele necesare determinarii puterii calorice, cu schitarea primei imagini al intregului proiect, conturarea ideilor ce urmeaza sa fie materializate in functie de preferintele si stilul abordat de client, dar si de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanta alegerii unui profesionist isi va face cu adevarat simtita prezenta, in etapa de realizare si executie a proiectului. Indiferent daca vorbim despre un semineu cu dimensiuni ample sau o soba pe lemne micuta si cocheta, un meserias va supraveghea cu atentie fiecare detaliu astfel incat acesta sa fie cladit cu grija, mai ales intr-o faza atat de importanta cum este cea de semi-finisaj. Pe langa respectarea design-ului agreat de tine, un meserias profesionist va tine cont si de respectarea cu strictete a standardelor europene in materie de calitate si tipul materialelor care trebuie selectate incat sa reduca pe cat posibil impactul asupra mediului inconjurator, fara sa se faca insa, rabat de la fiabilitatea si siguranta lucrarii.

Daca rezultatul final este identic cu design-ul machetei randate si respecta cu strictete specificatiile de functionare, atunci se poate spune ca proiectul este unul reusit, bucurandu-te la maximum de beneficiile unei investitii pe viata.

Asadar, in cazul in care si dumneavoastra sunteti in cautarea unei solutii care sa ofere un plus de siguranta, fiabilitate si confort la cele mai ridicate standarde de performanta, va invitam pe site-ul celor de la alego.ro si sa intrati in legatura cu unii dintre cei mai buni meseriasi din industria constructiilor de seminee, care va vor ajuta sa transformati in realitate visul de a detine un semineu aspectuos, dar si sigur, in confortul propriului camin.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului