Amenajarea casei

#patut #patut copii #camera copii

Modele de patuturi din lemn pentru copii, la nichiduta.ro

Lemnul a reprezentat unul dintre cele mai bune materiale din care omul cu maiestrie a realizat numeroase obiecte utile vietii casnice si nu numai. Lemnul este rezistent, emana caldura, permite diverse finisaje. Lemnul este si materialul din care constructorii au realizat numeroase modele de patuturi pentru copii. Structura lor rezistenta, elementele mobile, finisajele bine definite si designul special situeaza patuturile din lemn ca fiind printre cele mai solicitate prin comenzi on line de catre familiile din intreaga tara. Dimensiunile lor standard garanteaza utilizarea in bune conditii de cand bebelusul vine in familie pana cand acesta implineste 4-5 ani. Modelele patuturilor din lemn sunt foarte variate, motiv pentru care va prezentam cateva dintre acestea pentru ca dvs. sa faceti alegerea perfecta.

“Patutul din lemn cu leganare Razvan” este realizat din lemn de fag si pal in combinatia coloristica wenge si lemn natur. Vopseaua pe baza de apa si lacul ecologic pentru finisaje au calitatile cerute de UE. Designul sau compact ofera robustete, iar salteluta din cocos cu husa detasabila si lavabila garanteaza confortul si robustetea necesare dezvoltarii adecvate a corpului si a coloanei vertebrale. Structura patutului permite asezarea saltelei pe oricare dintre cele trei nivele in functie de necessitate. In partea inferioara patutul este accesorizat cu un sertar generous, compartimentat in doua parti in care se pot depozita obiectele de lenjerie ale copilului sau ulterior jucariile sau hainele lui. Marginile rotunjite elimina posibilitatea lovirii accidentale cand cel mic se ridica sau merge tinandu-se de margine. Grilajele laterale pot fi fixe sau detasabile.

Un alt patut realizat din lemn cu un design si functionalitate perfecte este modelul “Patutul din lemn cu sertar si leganare Natur”. Dimensiunile sale si structura rezistenta din lemn de fag si pal garanteaza utilizar eindelungata pana cand cel mic va avea 4-5 ani. Nuanta de lemn natur este protejata cu lac ecologic pentru a conferi produsului finisaj perfect. Patutul se livreaza cu saltea cu grosimea de 12 cm confectionata din fibre de nuca de cocos si are trei trepte de inaltime. Acest model de patut are functia de leganare ce poate sau nu sa fie activate. Pentru a mentine ordinea in incapere este accesorizat cu doua sertare generoase amplasate in partea inferioara. Acestea culiseaza pe sina punand la dispozitie spatii generoase de depozitare a accesoriilor pentru copil sau alte obiecte.

 

 

Daca preferati sa amplasati patutul in dormitorul parintilor, va sugeram sa alegeti unul dintre patuturile din lemn cu lateral culisanta. Va sugeram cateva modele:”Patut din lemn PPM Estrella”; “Patut bebe junior Mos Ene cu roti”, acesta are roti la doua dintre picioare pentru mutare usoara, rotile avand sistem de blocare; “Patut bebe junior Mos Ene cu saltea” salteaua este din fibra de nuca de cocos si miez din burete; “Patut bebe junior Deluxe” in varianta cromatica wenge cu finisaje realizate din materiale adecvate cerintelor europene, cu muchiile partii superioare rotunjite; “Patutul din lemn masiv Grace pentru copii” are un design special, personalizat si reste realizat in varianta cromatica alb si auriu. Are doua nivele de amplasare a saltelei si este dotat cu sertar de depozitare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea