Amenajarea casei

#lumanari #decoratiuni craciun #craciun #casa de Craciun

Modalitati simple de a decora cu lumanari de Craciun

Lumina blanda a lumanarilor simbolizeaza nasterea lui Isus, startul unei noi vieti si puritate. Astfel, de Craciun, in numeroase tari exista traditia decorarii locuintei cu lumanari, care aduc un plus de confort si magie. Afla mai jos cateva idei cu ajutorul carora iti poti decora locuinta cu lumanari de Craciun!

Decorarea locuintei cu lumanari reprezinta o modalitate simpla de a personaliza orice spatiu si de a aduce magia si spiritul sarbatorilor de iarna. Lumanarile sunt diponibile in magazine intr-o varietate de forme, culori, modele si arome. Poti fi folosite la decorarea mesei de sarbatoare si transmit un mesaj puternic tuturor celor din casa.

Decoreaza dormitorul cu lumanari. Transforma dormitorul intr-o oaza de liniste si relaxare, acolo unde sa petreci momente romantice, cu ajutorul lumanarilor festive, in diverse culori. Poti folosi un platou alb sau o oglinda pe care asezi mai multe lumanari, de diferite marimi. Pe fiecare noptiera, poti aseza lumanari parfumate, care sa imprastie o lumina calda.



Decoreaza baia cu lumanari. Prin folosirea lumanarilor in baie vei crea o atmosfera relaxanta, asemanatoare cu cea de la spa. In plus, daca optezi pentru lumanari cu sclipici, cu arome de brad sau scortisoara, vei fi mai aproape de spiritul sarbatorilor. Poti folosi si un bol cu apa in care sa asezi cateva lumanari plutitoare.



Decoreaza sufrageria cu lumanari. Sufrageria este centrul locuintei, locul in care se strange intreaga familie. Pentru a crea o atmosfera cu adevarat magica, foloseste cat mai multe lumanari festive, in culorile sarbatorilor de iarna. Poti decora lumanarile cu ramuri de brad, batoane de scortisoara sau felii uscate de portocala. Pe masa de sarbatoare poti crea decoratiuni interesante, cu grupuri de lumanari. De asemenea, pe un platou poti combina mai multe tipuri de lumanari, cu margele, boabe de cafea si bile de marmura.



Decoreaza bucataria cu lumanari. Bucataria este locul in care pregatirile de Craciun isi fac cel mai bine simtita prezenta. Fripturile apetisante, cozonacii deliciosi si prajiturile parfumeaza intreaga casa cu miresme imbatatoare. Daca vrei sa imbraci bucataria in straie de sarbatoare, alege sa o decorezi cu cateva lumanari festive, cu arome de ciocolata, scortisoara sau vanilie.

Sursa foto: photowallz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului