Amenajarea casei

#mobilier #amenajare casa #mobilier de colectie #casa vintage-chic #artwood.ro

Mobilierul de colectie, secretul unei case vintage-chic

O casa amenajata in stil vintage chic este mai mult decat un spatiu cu mobila de pe vremea bunicii si decoruri ce poarta patina timpului. Piesele de mobilier care intra in ansamblul decorativ al unei astfel de locuinte trebuie sa respecte maiestria si finisajele mobilierului antic, avand totodata o nota de creativitate si autenticitate. Mobilierul de colectie de la Art Wood Comany imbina in mod iscusit mestesugul prelucrarii manuale a lemnului cu mesajul autentic si personal pe care mobila antica trebuie sa il transmita, in vederea amenajarii unei case retro chic!

In cazul in care casa visurilor tale este extrasa dintr-un tablou antic, al vremurilor de demult, ai nevoie de piese de mobilier care sa sublinieze cat mai fidel mesajul si personalitatea stilului vintage, dar pastrand totodata o nota moderna.

Mobilierul este elementul care ofera accentul retro unei astfel de locuinte. Mobilierul de colectie prelucrat si finisat cu maiestrie de mestesugarii de la Art Wood Company recreeaza cu fidelitate si bun gust piese de mobilier retro.

Pe artwood.ro gasiti o serie de colectii de mobilier pregatite pentru a-ti decora intreaga casa, fara grija ca vreuna dintre piese sa nu potriveasca in ansamblul decorativ al casei.


Mobilier de colectie retro pentru living

Luigi XVI  este una dintre cele mai frumoase si rafinate colectii de mobilier vintage pentru living. Subliniaza subtil patina timpului trecut si pune in valoarea frumusetea acestui stil deosebit.


Mobilier de colectie vintage pentru camera copilului

Aveai impresia ca stilul retro nu poate fi sub nicio forma asortat cu un dormitor de bebelusi sau copii si ca aceasta incapere va face nota discordanta de restul ansamblului decorativ al casei? Art Wood Company demonstreaza ca aspectul camerei bebelusului poate capata accente vintage fara a-si pierde din veselia si spiritul copilariei si prin mobilier de colectie retro chic. Colectia Bambini.


Mobilier de colectie retro pentru dormitor

Colectia Complementi ofera o nota aparte, nobila si antica dormitorului conjugal, intr-o forma autentica si cat se poate de moderna. Finisarea atenta a lemnului si accesorizarea maiestuoasa a comodelor, scaunelor si masutelor de frumusete ofera accentul retro de care are nevoie camera pentru a se armoniza perfect cu restul decorului casei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea