Amenajarea casei

# mobilier futuristic #casa satya #amenajarea casa #mobilier extensibil

Mobilier futuristic pentru case desprinse din filmele SF

Atunci cand cauti acea piesa de mobilier care sa atraga toate privirile in locuinta, asteapta-te ca optiunile sa fie nenumarate. Alege o piesa cu un design futurist pentru ca aceasta va face diferenta intre alte obiecte de decor din casa. Inspira-te din mobilierul cu design special pe care doar in filmele SF le-ai mai vazut pana acum!

Scaune desprinse din filme SF

Scaunele care au forma literei Y sunt o adevarata piesa de senzatie in designul interior al casei. Scaunele au un design unghiular si sculptural. Partea de sedere si spatarul sunt un singur element care se indoaie asemenea unei hartii origami, fiind concepute pentru a oferi mai mult confort. Picioarele scaunelor Y pot fi atat din lemn, cat si din aluminiu.

Scaun si sezlong

Un scaun stil sezlong care poate deveni locul preferat de relaxare din living, chiar daca la prima vedere nu pare foarte comod. Designul scaunului este minimalist, cu o tenta inspirata si din stilul de decor scandinav. In ciuda unghiurilor drepte si liniilor, acest sezlong este surprinzator de confortabil si placut la atingere. Mai mult, cotiera poate functiona foarte bine si ca masuta pe care poti pune un pahar sau cana de cafea.

Masa moderna

La fel ca multe alte mese in stil modern, si aceasta are elemente care surprind din primul moment. In acest caz, blatul simplu de sticla este sustinut de o baza care atrage privirile. Combinatia este una care merge perfect si care uneori este dusa la extrem. Baza sculpturala are o forma fluida care impresioneaza si se asorteaza perfect cu blatul de sticla fumurie. Aceasta masa de dining merita de devina piesa de rezistenta din locuinta.

Fotoliu simplu, dar de efect

Cu toate ca “simplitate” este termenul care descrie cel mai bine acest fotoliu, piesa de mobilier nu are cum sa ramana neobservata in decor. Fotoliul are o structura de fibra de sticla, cu o forma fluida care il imbratiseaza pur si simplu pe cel care se asaza, fiind un loc de relaxare confortabil.

Biblioteca spatiala

O biblioteca simpla, dar cu un design care nu are cum sa nu atraga privirile, a fost prima data facuta in 1950, fiind o piesa de mobilier deosebita, chiar si in zilele noastre. Biblioteca are forma unui turn, din tavan pana in podea, cu compartimente de depozitare suspendate pe coloana centrala, precum ramurile unui copac.

Oglinda desprinsa din viitor

Cum ar putea o oglinda sa fie iesita din tipare? Nu subestima niciodata acest accesoriu de baza intr-o locuinta, pentru ca poate fi gasit sub diverse forme care vin sa demonstreze ca reprezinta un element care face diferenta in orice incapere. Geometria acestei oglinzi face ca aceasta sa fie un accent special in incapere.

Candelabru SF

Multe corpuri de iluminat si candelabre devin punctele de atractie din camerele in care sunt instalate, insa nu toate pot fi atat de impresionante precum un astfel de candelabru. Acest candelabru este facut manual din 7 kilometri de lant metalic prins de o rama ondulata. Lantul fin cade in cascada in jos, iar lumina candelabrului este proiectata in tot spatiul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare