Amenajarea casei

#mobilier bucatarie #amenajare bucatarie #bucatarie

Mobilier de bucatarie cu manere sau fara? Iata sfaturile expertilor Mobshop!

Daca te-ai decis sa renovezi bucataria si sa schimbi mobilierul, poti fi pus sa alegi intre un design elegant creat cu ajutorul sertarelor fara manere sau unul mai practic cu manere. Asadar, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este uzabilitatea. Poate fi surprinzator, dar expertii Mobshop spun ca mobilitatea personala joaca un rol important in luarea deciziei. Daca ai copii mici sau persoane in varsta in familie, mobilierul cu manere este mai potrivit pentru mobilitate redusa sau degete mai mici.

 

In ceea ce priveste aspectul, mobilierul de bucatarie cu manere sparge monotonia. In plus, exista o varietate mare de stiluri si finisaje disponibile, pentru toate gusturile. Manerele sunt de preferat si daca ai corpuri inalte in bucatarie, deoarece usile cu greutate mai mare au nevoie de o deschidere usoara, oferita de acestea. In acest caz, expertii recomanda manerele ergonomice, realizate astfel incat sa fie usor de prins cu mainile.

Daca preferi aspectul minimalist, sertarele si usile top-on, activate printr-o simpla atingere, sunt alegerea potrivita. Poti lua in considerare si unele sertare cu manere metalice, pe toata lungimea sertarului, simple si discrete. Mobilierul fara manere creeaza, asadar, un design simplificat. Daca manerele sunt preferate mai mult in amenajarile clasice, dar si in cele moderne, sertarele si dulapurile fara manere se regasesc in bucatariile moderne, mai tehnologizate. Pentru un aspect elegant complet, aparatura integrata ascunsa, care poate fi dezvaluita printr-o singura atingere, completeaza perfect design-ul bucatariei.

Daca nu te poti decide intre sertare si usi cu manere sau fara, vestea buna este ca nici nu trebuie sa o faci. Expertii in mobilier ai Mobshop.ro au solutia potrivita: un mix care imbina ambele tehnici. Functionalitatile bucatariilor Mobshop nu doar ca indeplinesc nevoile practice ala intregii familii, dar transforma spatiul intr-o camera stilata, care reflecta personalitatea ta.

Advertorial

Sursa: mobshop.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului