Amenajarea casei

#primavara #decoratiuni #amenajarea casei

6 lucruri care aduc primavara in casa

Primavara este anotimpul reinnoirii astfel ca este recomandat sa aduci un aer proaspat in casa ta. In afara de faptul ca este bine sa faci o curatenie generala in locuinta, primavara este anotimpul perfect pentru a crea o atmosfera mai vesela in casa, ca sa-ti redai buna dispozitia si cheful de viata. Iata cateva modalitati prin care poti invita primavara in casa ta:


1 Imprimeurile florale vor aduce o nota de prospetime in casa ta. Opteaza pentru fete de masa , cuverturi, perdele si draperii sau alte decoratiuni cu flori care sa aminteasca de venirea primaverii.


2 Aranjamentele de flori de sezon sunt iarasi o modalitate de a inveseli orice incapere.

Opteaza pentru flori albe ( ghiocei , lalele, narcise , zambile ) pentru a da o nota de prosetime locuintei. Albul si verdele sunt culori reprezentatie ale primaverii.

Sursa foto: www.fotobank.ru


3 Incearca sa faci in asa fel incat sa patrunda cat mai multa lumina in casa ta.

Renunta la draperiile din materiale greoaie si inlocuieste-le cu materiale diafane, aerisite, semitransparente.


4 Decoreaza-ti casa cu fotografii si tablouri reprezentative de primavara. Opteaza pentru culori vesele, reprezentative pentru acest anotimp – galben, oranj, roz, mov, verde.

Sursa foto: www.interiorholic.com


5 Daca pe timpul iernii obinuiai sa-ti decorezi bucataria cu diverse cosuri cu fructe, inlocuieste acum fructele din cos cu ceapa verde, ridichi, castraveti.


6 Depoziteaza orice decoratiune sau accesoriu care aminteste de iarna.

Inlocuieste asternuturile groase si husele canapelelor cu unele subtiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea