Amenajarea casei

#Mob&Deco #nuantet toamna 2012 #toamna 2012

(P) Mob&Deco te invita sa descoperi noutatile toamnei 2012!

Mob&Deco este un nume important pe piata romaneasca a mobiliei si a reusit sa isi convinga clientii prin produse de calitate, disponibile la preturi competitive. Pentru ca locuinta ta sa intampine cum se cuvine sezonul rece, Mob&Deco te invita sa descoperi noutatile de pe site si din showroom-urile din Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca!

Mob&Deco te asteapta in aceasta toamna cu o gama larga de produse destinate amenajarii locuintei tale! Din oferta Mob&Deco nu lipsesc piesele de mobilier de calitate, cum sunt coltarele, canapelele si paturile tapitate sau lenjeriile de saltea.

Mobilierul Mob&Deco este conceput pentru a satisface dorintele celor mai diversi clienti, astfel incat pe site-ul www.mobdeco.ro, dar si in showroom-uri ai sansa de a descoperi produse care se adapteaza unei palete largi de stiluri decorative.


Paturile tapitate Mob&Deco, o investitie in calitate


Mob&Deco iti pune la dispozitie o varietate de modele de paturi tapitate. Din noutatile toamnei 2012 nu lipsesc paturile tapitate din stofa de buna calitate, cu perne si tetiere din spuma poliuretanica cu o densitate diferita. Paturile tapitate din oferta Mob&Deco au inclusa in pret si cate o somiera, in functie de modelul pentru care optezi.

Oferta Mob&Deco include si paturi tapitate care se dezic de forma standard a acestor piese de mobilier. Astfel, printre noutatile toamnei 2012 se numara si paturile tapitate cu design aerodinamic, disponibile intr-o varietate de culori, de la cele clasice la cele tineresti, moderne, nonconformiste.


Despre Mob&Deco


Mob&Deco este un nume de marca pe piata romaneasca a mobilierului, propunand o gama larga de produse: canapele de piele, canapele de stofa, mobila din rattan, scaune de masaj si nu numai.

Produsele Mob&Deco pot fi achizitionate de pe site-urile www.selectsofa.ro, www.selectmasaj.ro si www.mobdeco.ro, dar si din showroom-urile din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Oferta este imbogatita lunar cu produse noi, asadar nu ezita sa accesezi site-urile Mob&Deco sau sa vizitezi showroom-urile din tara pentru a descoperi noutatile si ofertele promotionale disponibile!

Date de contact
Nume prenume
Email
Telefon
Website

Foto: mobdeco.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea