Amenajarea casei

#masini parcate in casa #parcare casa #parcare living

Masini parcate in casa: moda, moft sau necesitate?

Este adevarat ca locurile de parcare par sa nu fie niciodata de ajuns, dar sa fie acesta un motiv suficient de puternic incat sa intri cu masina direct in living? Unii proprietari de casa ar spune ca da, insa daca analizam putin modelele de masini, ideea de a parca masina in casa pare mai mult un moft sau o moda.

Living cu garaj la etaj
 

Un om de afaceri din Los Angeles obisnuieste sa-si parcheze bolidul in livingul de la etaj. Pentru aceasta idee nastrusnica, el a construit un lift care sa urce masina din holul de la intrare pana la primul etaj. Garajul minimalist nu seamana cu garajele obisnuite, in care gasesti pete de ulei pe pardoseala si zeci de lucruri adunate de-a lungul timpului. Barbatul sustine ca si-a dorit sa creeze un garaj ca o opera de arta, acesta fiind motivul pentru care l-a amenajat in living.



Sursa foto: apartmenttherapy.com

Living japonez cu bolid parcat in mijlocul camerei


Un arhitect japonez, Takuya Tsuchida, a primit o cerere cel putin ciudata din partea unui client. Acesta din urma a solicitat sa-i fie realizat livingul de la parter in asa fel incat sa existe loc pentru parcarea unui bolid de cateva sute de mii de euro. Ca si cum aceasta cerere nu ar fi fost suficient de pretentioasa, clientul si-a dorit sa aiba in living si un copac, pentru a recrea si mai mult imaginea unei masini parcate pe aleea de langa casa.



Sursa foto: digsdigs.com

Casa de burlac cu loc pentru masina


Un alt barbat pasionat de masini puternice si-a amenajat un spatiu de parcare in casa. Cum nu are o sotie care sa-i reproseze ca aduce bacterii si germeni de afara, burlacul s-a gandit sa profite de spatiul exagerat de mare din living pentru a-si supraveghea indeaproape bijuteria pe patru roti. Totusi, pentru separa zona de relaxare de garaj, barbatul a constuit un perete din lemn.



Sursa foto: home-designing.com

Masina parcata in hol


Chiar daca are un hol destul de ingust, un posesor de bolid s-a gandit ca nu ar fi rau daca si-ar parca masina in casa. Sa fie snobism, moda, moft, necesitate? Nici nu mai conteaza, atat timp cat decorul locuintei este imbunatatit cu o masina de lux.



Sursa foto: furnime.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea