Amenajarea casei

#masina de spalat #lg #samsung

Masini de spalat de ultima generatie pentru familia ta

Masina de spalat reprezinta o piesa esentiala a fiecarei locuinte. Acesta este motivul pentru care producatorii se straduiesc sa realizeze modele din ce in ce mai performante ce vin in intampinarea cumparatorilor cu functii pentru toti membrii familiei. Consum redus de apa si energie, spalare cu aburi si minimizarea zgomotului sunt doar cateva dintre inovatiile aduse pe piata masinilor de spalat din Romania.


Masina de spalat LG are cea mai mare capacitate de incarcare disponibila pe piata pentru aceasta dimensiune, cu incarcare frontala: 9 kg. Daca ti se pare logic ca o cantitate mai mare de haine sa solicite un consum ridicat de apa si energie, afla ca vei economisi chiar 21% din energia electrica consumata in mod normal datorita clasei energetice A++. De asemenea, LG anunta reducerea consumului de apa cu pana la 35%.

Dimensiunile masinii sunt 60 x 60 x 80 cm, deschidere frontala cu 35 cm diametrul capacului. Unghiul de deschidere este de 170 de grade oferindu-ti posibilitatea de a introduce materiale voluminoase cu putin efort. Datorita tehnologiei LG Direct Drive beneficiezi de zgomot foarte redus, astfel incat o poti pune in functiune si noaptea fara a fi deranjat de vreun sunet.

Modelul dispune de doua functii irezistibile. Cu „Steam Fresh” cureti hainele in doar 20 de minute cu ajutorul aburilor. Functia este recomandata pentru hainele putin murdare din care vrei sa elimini un miros neplacut sau cutele proeminente. Aburii patrund adanc in tesatura netezind-o si improspatand-o.

Functia „Allergy Care” este destinata cu precadere copiilor si persoanelor alergice. Tot cu ajutorul aburilor sunt eliminati germenii alergeni, scamele si reziduurile de detergent, astfem incat cel mic va putea imbraca hainele fara nici un risc. De asemena, hainele curatate cu ajutorul aburului nu necesita calcare.

Pretul masinii este de aproximativ 3900 RON la magazinele de profil.


Samsung All-In-One Washer & Dryer Combo este noua linie de masini de spalat de lux a companiei.
Functia VRT reuseste sa stopeze vibratiile intense prin utilizarea a 28 de bile de otel inoxidabil ce se invirt contrar sensului de rotatie, iar motorul DD (Direct Drive) este folosit pentru a reduce vibratia si zgomotele”, mentioneaza producatorii.

„Diamond Drum” defineste formele fine si dimensiunile mici ale gaurilor de scurgere, astfel incat riscul de agatare si distrugere a tesaturilor este redus iar calitatea spalarii este net imbunatatita.
Similar functiei „Steam Fresh” a masinii de spalat de la LG, Samsung propune „Airwash”, aceeasi functie, pe acelasi principiu: 20-30 de minute pentru a curata si netezi hainele purtate o singura data sau pe cele imbibate cu un miros neplacut.

Modelul All-In-One Washer & Dryer Combo invita utilizatorii sa spele cu incredere articole textile de dimensiuni mari: paturi, pulovere, halate de baie. Usa frontala se afla mai sus decat in cazul masinilor de spalat clasice. Nu va fi nevoie sa te apleci, deoarece aceasta se afla la nivelul soldurilor. „Tabloul de control conceput ergonomic, protejeaza incheietura mainii si ajuta la o folosire confortabila” spun producatorii.

Samsung incadreaza linia in categoria produselor premium si promite ca va reveni pe piata cu produse similare, cat mai apropiate de cerintele si nevoile consumatorilor.

Ai nevoie de un electrician pentru montarea masinii de spalat? Apeleaza la un electrician autorizat (electrician Bucuresti sau electrician din orice oras al tarii) folosind www.cautelectrician.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea