Amenajarea casei

#cum sa #manere mobilier #manere ingenioase #maretiale reciclabile

Manere ingenioase pentru sertare si dulapuri din obiecte reciclate

Manerele sertarelor si dulapurilor nu mai sunt considerate simple accesorii practice. Designerii de interior le-au ridicat la rangul de decoratiuni, intrucat au un impact puternic in ansamblul decorativ al intregii case. Transforma cele mai banale si nefolositoare lucruri si obiecte din casa in cele mai cool si ingenioase manere pentru sertare si dulapuri. Iata cum sa-ti personalizezi casa si sa-ti pui amprenta asupra mobilierului din casa, cu putina inspiratie si indemanare!

Lacate vechi

Lacatele vechi, uzate de patina timpului, se pot transforma in cele mai creative manere pentru sertare si dulapuri. Sunt perfecte pentru incaperile decorate in stil vintage.

Jucarii din lemn

Camera copilului poate fi transformata intr-o oaza de liniste si veselie pentru copilul tau, daca ai grija nu doar ca mobilierul si accesoriile pentru interior sa fie colorate, jucause sa se completeze armonios, ci si daca micile detalii, precum manerele sertarelor ori dulapurilor, sa fie adaptate in acest concept. Ofera o noua intrebuintare jucariilor din lemn ale copilului, montandu-le pe post de manere la dulapuri ori sertare.

Impletituri diverse

Impletiturile sunt o tendinta in plina ascensiune nu doar in saloanele de infrumusetare, unde se transforma in cele mai ravasitoare coafuri, ci si in designul de interior al anului 2014. Imbraca manerele metalice sau de plastic ale dulapurilor in ata colorata impletita. Personalizeaza-le, prin atarnarea de capatul acestora a unor gablonturi mici sau cioturi de creioane colorate.

Sfoara si pietre

Daca ai cules mai multe pietre ovale de pe plaja sau din zonele muntoase, de marime medie, si nu stii ce sa faci cu ele, le poti folosi cu succes in decorarea manerelor mobilierului din casa. Ofera un aer excentric si natural mobilierului. Incluieste manerele clasice cu sfoara si agata cate o piatra gaurita in mijloc de fiecare.

Linguri aurite sau argintate

Da iama in colectia de tacamuri a bunicii si alege cateva linguri din acelasi set. Ofera-le un accent personal, scrijelindu-le putin ori pictandu-le cu vopsea, apoi monteaza-le pe post de manere pentru sertare sau dulapuri de bucatarie.

Sursa foto: sustainbydesign.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare