Amenajarea casei

#biroul de acasa #amenajare birou #birou #spatiu de lucru

Lucrezi de acasa? Cum sa amenajezi biroul intr-un spatiu mic

Schimbarea locurilor de munca traditionale cu cele care permit lucru de acasa este o facilitate oferita de evolutia tehnologicei si de internet. Va trebui, insa, sa iti amenajezi un mic birou care sa iti asigure confortul si linistea de care ai nevoie. Iata cateva sfaturi pentru a-ti amenaja un birou la tine acasa, fara a investi prea multi bani.

Pozitioneaza biroul cat mai departe de televizor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Plants 🌿 | Interior 🛋 | Cats 🐈 (@marienova) pe

Este adevarat ca munca de acasa vine cu nenumarate avantaje - confort, mediu familial, mese calde regulate, etc. Insa, va trebui sa inveti sa faci fata tentatiilor si sa ramai focalizat pe task-urile pe care trebuie sa le rezolvi, altfel risti sa petreci intreaga zi in utitandu-te la filme. Poti evita acest lucru pozitionandu-ti biroul cat mai departe de televizor, langa o fereastra insorita. Astfel vei putea sa lucrezi fara a fi distras si, totodata, sa admiri privelistea superba.

Organizeaza biroul si transforma-l intr-un loc relaxant

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de *** (@aplaceforus) pe

Pentru a intra mai usor in dispozitia necesara muncii, un birou bine organizat poate fi solutia ideala. Va fi nevoie sa investesti in cateva piese precum tavite pentru stocarea hartiilor, suporturi pentru instrumentele de scris, unitati usb, capsator, etc. Un birou care are cateva sertare pentru depozitare va fi de ajutor.

Decoreaza biroul astfel incat sa te inspire si sa te binedispuna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pati-DIY & Home 🇬🇧🇵🇱 (@patirobins) pe

Biroul de acasa nu trebuie sa fie deloc plictisitor sau sobru. Esti liber sa te joci cu paletele de culori care iti plac si decorezi spatiul cu orice iti doresti. Si nu conteaza cat de mare este biroul tau - il poti organiza chiar si intr-un dulap, daca spatiul iti permite.

Alege camera in care te simti cel mai bine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Izabela Perez Harriette (@iza.perez_coloresdemialma) pe

Daca nu stii inca in ce camera ar trebui sa iti amenajezi un spatiu de lucru, poti merge pe ideea de a o alege pe cea care iti place cel mai mult si in care te simti cel mai relaxat. Astfel, daca te simti bine in dormitorul tau albastru, nu ezita sa iti plasezi tot acolo biroul, langa fereastra.

Instaleaza cateva rafturi suspendate deasupra spatiului de lucru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de J e n n i f e r (@thehousethatjenbuilt_) pe

Nu ai nevoie de o suprafata prea mare pentru a te simti in largul tau in spatiul de lucru de acasa. In loc sa cumperi un birou managerial, enorm, care iti va ocupa o mare parte din camera, alege un birou mic pe care il poti aseza usor in orice colt doresti. Pentru un plus de spatiu de depozitare poti instala cateva rafturi suspendate deasupra acestuia.

Alege un birou pliabil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lou Watkins (@lou_a_watkins) pe

Daca ai o locuinta mica sau vrei sa poti muta cu usurinta biroul dintr-o camera in alta, un birou pliabil poate fi o idee ingenioasa. Cauta o piesa de mobilier care sa aiba spatii in care sa poti depozita si masca intrumentele de lucru, astfel incat sa nu fie nevoie sa iti supraaglomerezi suprafata de lucru. Nu ar fi minunat ca, la sfarsitul zilei de lucru, sa inchizi laptopul si biroul si sa uiti de coltul tau de lucru relaxandu-te cu cei dragi?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea