Amenajarea casei

#reparatii casa #lucrari de reamenajare #reamenajare casa #zugravire casa

Lucrari in casa potrivite pentru vara

Vara este cel mai bun moment din an pentru a face noi lucrari in casa si pentru a imbunatati nivelul de confort al casei tale. Zugravirea unei camere, amenajarea curtii sau schimbarea caloriferelor vechi sunt cateva idei.

Iata in continuare cateva proiecte de lucrari care pot fi facute in periada de vara, cand vremea este stabila:

1 Instalarea unor filtre de apa

Filtrele de apa reprezinta o investitie importanta in sanatatea ta si a familiei tale. Apa purificata va putea fi consumata fara probleme sau folosita in mancare. Pentru ten, un filtru de apa este util impiedicand clorul si alte elemente sa usuce pielea. Pentru ca un purificator de apa sa fie performant, este recomandat ca acesta sa contina cel putin 5 filtre. Descopera avantajele unui purificator de apa.

2 Schimbarea caloriferelor

Cand este cald afara poti sa te ocupi mai usor de schimbarea unor calorifere. Alege un calorifer performant care sa asigure caldura in perioada de iarna la preturi accesibile. Afla caracteristicile caloriferelor de fonta, otel si aluminiu.

3 Amenajarea curtii

Daca spatiul curtii nu este inca amenajat, ia in calcul o investitie in acest loc din jurul casei. Sunt multe lucruri de facut, insa poti incepe cu pavajul si gardul inainte de a te gandi la accesorii. Descopera cum poti alege tipul de pavaj pentru curte.

4 Amenajarea baii

Baia este unul dintre cele mai importante si folosite spatii din locuinta. Daca te-ai plictisit de vechile placi sau lucrurile nu sunt aranjate optim, gandeste-te la o renovare. Afla Cum alegi gresia pentru baie si cum sa personalizezi o baie mica.

5 Zugravirea camerei

Daca nu te mai simti bine intre cei patru pereti, se poate sa fie vorba despre culoarea acestora si zgarieturile sau petele adunate in timp. Da camerelor un nou look. Chiar daca zugravitul implica timp si costuri, acesta este primul pas spre crearea unui spatiu relaxant, in care vei dori sa locuiesti. Afla Cum sa alegi culoarea potrivita pentru zugravit, dintr-o paleta de culori.

Daca trebuie sa zugravesti casa, nu ignora importanta unei bune izolari. Cu cat sunt mai bine izolati peretii, cu atat vei avea mai mult de castigat pe termen lung.

6 Amenajarea unui de joaca pentru copii, afara

Copiii isi pot petrece timpul in aer liber daca au un spatiu amenajat special pentru ei in curte. Exista numeroase leagane, balansoare sau casute realizate special pentru spatiile de joaca exterioare. Daca te pricepi la tamplarie, poti face chiar tu o astfel de casuta.

7 Instalarea panourilor solare

Panourile solare pot taia de pe factura cheltuielile cu electricitatea pentru cateva luni pe an. Acestea sunt o investitie majora in locuinta, dar foarte folositoare pe termen lung. Vezi Cum se monteaza panourile solare.

8 Personalizarea zonei de la intrarea in locuinta

Uneori, zona de la intrare este destul de banala. Cu putina imaginatie, aceasta poate fi amenajata astfel incat sa se vada nota personala a proprietarilor. Descopera Cum sa amenajezi zona de la intrarea in casa.

Sursa foto : dolving.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului