Amenajarea casei

#casanewconcept.ro #lenjerie de pat #lenjerii de pat #lenjerii pat #lenjerii bumbac

Lenjerii de bumbac satinat pentru momente speciale in magazinul Casanewconcept.ro

Ti-ai propus ca, odata cu venirea primaverii, sa intreprinzi cateva schimbari in decorul dormitorului? Achizitionarea de noi lenjerii de pat se va dovedi o decizie inspirata! Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt alegeri elegante, estetice si confortabile, perfecte pentru orice sezon. Te invitam sa descoperi oferta generoasa si foarte variata de lenjerii de pat din bumbac satinat a magazinului Casanewconcept.ro!


Bumbacul satinat, materialul ideal pentru momente speciale

Bumbacul satinat, care poate sta la baza viitoarelor tale lenjerii de pat, este o tesatura obtinuta prin satinarea bumbacului, care capata astfel un aspect stralucitor si luxos, transformand complet aspectul patului.

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt moi, placute la atingere si promoveaza odihna de calitate. Reprezinta alegeri ideale pentru momentele romantice sau pentru a mentine o senzatie placuta, racoroasa in timpul somnului pe durata sezonului estival.

Lenjeriile de pat din bumbac satinat de calitate ofera insa confortul necesar pe timpul noptii indiferent de sezon. Magazinul Casanewconcept.ro iti propune intocmai acest tip de lenjerii de pat din bumbac satinat, la preturi foarte atractive, pentru cele mai variate gusturi!


Lenjerie de pat din bumbac satinat cu forme geometrice

O lenjerie de pat din bumbac satinat cu imprimeu geometric iti va aduce dormitorul in tendintele anului 2013! Magazinul Casanewconcept.ro iti propune un asemenea set de lenjerie de pat (cearsaf pilota, cearsaf pat, doua fete perna) pentru un dormitor amenajat in stil simplu, contemporan.

Lenjeria de pat din bumbac satinat cu forme geometrice este disponibila intr-o combinatie cromatica de alb, gri, bej maro deschis si maro inchis. Achizitioneaz-o din magazinul Casanewconcept.ro la pretul de 115 lei.


Lenjerie de pat din bumbac satinat pentru un dormitor romantic

Lenjeria de pat din bumbac satinat este perfecta intr-un dormitor romantic. Indrazneste sa optezi pentru o lenjerie de pat in nuante de roz, cu imprimeu florat delicat, disponibila in magazinul Casanewconcept.ro la pretul de 115 lei.


Lenjerie de pat din bumbac satinat in tonuri neutre

Lenjeria de pat din bumbac satinat in tonuri neutre se va plia perfect intr-un dormitor luxos, plin de rafinament. Iti recomandam un model de lenjerie de pat cu imprimeu elegant, intr-o combinatie stilata de tonuri neutre: alb, gri, negru.

Comanda aceasta lenjerie de pat din bumbac satinat din magazinul Casanewconcept.ro (115 lei).


Lenjerie de pat din bumbac satinat cu imprimeu colorat

O lenjerie de pat din bumbac satinat in care culorile vesele se impletesc armonios este ideala pentru a reduce la viata un dormitor banal. Magazinul Casanewconcept.ro iti propune o astfel de lenjerie de pat din bumbac satinat, colorata haios in nuante de roz, mov, verde, albastru, maro si gri.

Lenjeria de pat viu colorata poate fi a ta contra sumei de 115 lei prin plasarea unei comenzi pe site-ul magazinului Casanewconcept.ro.



Nu te poti opri asupra unui singur model de lenjerie de pat din bumbac satinat? Magazinul Casanewconcept.ro iti face o oferta de nerefuzat: la comezile care depasesc valoarea de 300 lei, transportul produselor la domiciliu este gratuit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea