Amenajarea casei

# mobilier kika #kika #amenajare casa #design #stil mediteranean

kika va invita la relaxare in stil mediteranean

Albastrul cerului, turcoazul marii, nuantele calde ale nisipului plajei - pe toate le regasim in colectia de mobilier, decoratiuni si accesorii de la kika, dedicata acestui sezon. insa vara si relaxarea inseamna mai mult decat atat. inseamna momente frumoase petrecute cu cei dragi. De aceea, kika va propune, tot pentru aceasta vara, o colectie de accesorii cu totul speciala, decoratiuni care va invita sa va bucurati de clipe frumoase la un ceai - ceaiul de la ora 5: ceasuri inedite, cuiere senzationale, masute cu stil.

Stilul mediteranean

Alegeti accesorii in tonuri marine, cum ar fi vesela pentru masa si obiecte de iluminat care amintesc de felinarele marinarilor.

Mobilierul din lemn deschis la culoare sau pastrat neprelucrat in nuanta lui naturala saeste de asemenea in ton cu stilul mediteranean.

Decorati living-ul cu articole de mobilier simple, albe, folositi ca accente de culoare, perne decorative, tabureti in tonuri marine si diverse obiecte tematice– scoici, rame foto cu amintiri din vacanta – pentru a aduce frumusetea marii in locuinta voastra.

Si ce poate fi mai frumos decat un apus de soare chiar la noi acasa? Asezati pe unul dintre peretii holului de la intrare un tablou care invita ala o plimbare pe plaja.

In amenajarea dormitorului, orientati-va catre un pat din fier forjat, deasupra caruia montati un baldachin dintr-o panza vaporoasa de culoare alba sau beige. Pastrati aceeasi paleta cromatica si structura pentru decoratiuni: piatra, lemn, sfoara, scoici.

Decoratiuni si accesorii chic

Este vara, sezonul in care timpul parca se dilata si avem mai multa vreme de petrecut alaturi de cei dragi. Ce ar fi sa ne invitam prietenii la un ceai? Colectia de accesorii si decoratiuni de la kika aminteste de o dupa-amiaza petrecuta la un ceai delicios: cuiere si ceasuri cu personalitate sub forma unor mici ceainice sau cescute de poveste, ceasuri care va fac cu ochiul, spunandu-va ca ora relaxarii se apropie.

Adaugati in living o masuta chic, va fi punctul de atractie al camerei. Este ideala pentru momentele petrecute dimineata la un ceai sau la o cafea sau pentru dupa-amiezele de weekend in care primiti vizita prietenilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului