Amenajarea casei

#mobila kika #kika romania #kika #mobilier casa #alegere mobila #amenajare casa #mobila

Kika Romania lanseaza colectia Quattro Mobili, inspirata de eleganta locuintelor in stil colonial si clasic

Retailerul kika isi extinde, atat in Romania cat si in magazinele din Europa Centrala si de Est, linia de mobilier dedicata living-urilor, dining-urilor si dormitoarelor cu un brand nou, premium, din lemn masiv. Quattro Mobili cuprinde 8 sortimente diferite, cu aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Reimprospatarea continua a mobilierului face parte din strategia kika Romania de atragere a noilor clienti si de crestere a vanzarilor. Astfel, compania isi reinnoieste permanent portofoliul de produse, in acord cu necesitatile reale ale cumparatorilor. In plus, lanseaza colectii noi de mobilier in sezoanele toamna – iarna, primavara – vara, aducand mereu un suflu nou in magazin.

Sub sloganul Home for a lifetime programele Quattro Mobili se adreseaza tinerilor si persoanelor peste 40 de ani, cu venituri medii si peste medie. Colectia este versatila, corpurile de mobila putand fi mixate intre ele. Astfel, cumparatorii pot obtine rezultate cu totul deosebite in functie de spatiul disponibil. Este un concept nou de amenajare, shop in shop.

“Dormitorul sau livingul sunt camerele in care ne relaxam, dormim si ne reincarcam cu energie dupa o zi de lucru obositoare. De aceea, venim in intampinarea nevoilor clientilor si le propunem, de aceasta data, un mobilier sofisticat, cu design contemporan, special pentru cei care doresc sa se diferentieze”, declara Doina Apostolica, director magazin kika Romania.

Doina Apostolica adauga: “Liniile moderne, drepte, cu o asimetrie eleganta si plina de rafinament, aduc un aer fresh. Mobila din lemn masiv de fag, salcam, in diverse nuante antichizate, roscate, acopera o varietate de gusturi si preferinte. Din luna februarie, vom lansa si o colectie noua de bucatarii configurabile, la preturi avantajoase, ce provin din Italia”.

Mobilierul din colectia Quattro Mobili este de calitate superioara si aduce idei proaspete, calitate si confort in locuinta noastra. Fiind inspirata de eleganta locuintelor in stil britanic sau colonial, mobila atrage atentia prin finisajele de exceptie. in viitor, compania intentioneaza sa extinda si sortimentul de bucatarii cu articole noi, in culori si stiluri surprinzatoare.

“Anul 2015 se anunta deja unul interesant in ceea ce priveste tendintele in amenajari interioare. Vom vedea culori atragatoare – albastru, olive, pasteluri – mobilier care reinventeaza luxul clasic, o fuziune de stiluri, materiale si modele decorative. Textilele, decoratiunile pretioase, mobilierul din lemn vor fi cautate de cei care doresc sa aiba o locuinta amenajata dupa ultimele trenduri. Atenta la tendintele la nivel global, kika Romania lanseaza permanent colectii noi, in acord cu propunerile designerilor”, mai spune Doina Apostolica.

Gama Concerto este fabricata din lemn masiv baituit. Este un program elegant, clasic, ce cuprinde o varietate larga de elemente. Datorita culorii, poate fi usor combinata cu gamele Castello, Cape Cod si Toscana. Iluminatul cald al elementelor cu sticla aduce un plus de eleganta.

Programul Cape Cod este fabricat din lemn masiv de salcam. Aspectul este unul antichizat de culoare maro roscat. Aceasta gama este deosebita datorita sertarelor reversibile, avand o latura din lemn masiv si cealalta din ratan. Aceasta gama poate fi combinata cu elemente ale gamelor Toscana si Castello.

Mobilierul din gama Castello este fabricat din lemn masiv de salcam, intr-o nuanta de maro roscat, in stil colonial. Gama contine atat elemente de living cat si de dining si dormitor. Datorita aspectului sau cu linii clare si finisaje de calitate, se potriveste perfect tuturor stilurilor, de la modern la clasic. Aceasta gama poate fi combinata cu elemente ale gamelor Toscana si Cape Cod.

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

O viata mai frumoasa si amenajarea individuala a locuintei - calitate ridicata la cele mai bune preturi. kika ofera o gama larga de mobilier si amenajari interioare pentru toate gusturile si posibilitatile. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand cu accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis", kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului