Amenajarea casei

#camera secreta #renovare #amenajare #casa #camera

Iti doresti o camera secreta? Iata cum poti avea una!

Nu exista niciun copil care sa nu fi visat o camera secreta ca cea din filme. Si probabil, fiecare adult are in continuare visele sale din copilarie. Daca nu locuiti intr-un studio, dar sunteti fericitul proprietar al unei case de curte, atunci aveti toate posibilitatile de a indeplini aceasta dorinta.

Aceasta este o modalitate foarte buna de a decora daca aveti bunuri valoroase pe care doriti sa le tineti departe de ochii hotilor. Sau daca pur si simplu simtiti nevoia unui loc foarte intim in care sa va ascundeti cand nu vreti pe nimeni si pe nimic.

Evident, nu este o sarcina de facut de unul singur, veti avea nevoie de un designer pentru a crea un sistem special. Asta pentru ca sunt necesare structuri puternice pentru a sprijini accesul la acest tip de camera. Iata cateva exemple de astfel de camere secrete propuse de Architecturendesign.net:

1. Oglinda magica

Chiar si cei mai experimentati hoti ar putea fi pacaliti de aceasta oglinda. Nimeni nu ar crede ca in spatele unui obiect atat de frumos s-ar putea afla o incapere care sa-ti adaposteasca toate bunurile de valoare.

2. Zidul fals

Un zid aparent inofensiv poate ascunde o usa despre care numai tu si familia ta stiti. Sau puteti pastra acea camera numai pentru dumneavoastra, sa fie un mic refugiu in care sa va adapostiti de griji si haosul cotidian.

3. Secretul cartilor

Camera de zi in care va primiti prietenii poate gazdui, de asemenea, o intrare secreta. Puteti masca pur si simplu un astfel de perete folosind rafturi de biblioteca.

4. Nimeni nu ar ghici

Nimeni nu poate banui ca in spatele acestei biblioteci masive de lemn se ascunde un birou. Aici puteti sa va ascundeti atunci cand aveti nevoie de o multime de pace, fie pentru citire, fie pentru a va pune gandurile in ordine.

5. Sub scari

Ei bine, indiferent cat de amuzant ar parea, acest lucru este posibil. Veti avea nevoie de o structura speciala pentru a construi aceasta scara mobila. Cum vi se pare aceasta idee? V-ati face asa ceva in casa?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea