Amenajarea casei

#decor balcon #amenajare balcon

Idei pentru amenajarea balconului

 

La finalul unei zilei obositoare, nimic nu este mai placut decat sa ajungi acasa si sa te relaxezi. Iar un loc bun pentru a faca asta, mai ales ca temperaturile inca iti permit, este balconul.

Desi nu este un spatiu atat de mare , odata valorificat iti va oferi acea oaza de relaxare. Este important ca amenajarea acestuia sa raspunda nevoii tale de confort, sa fie practic si pe gustul tau.

Piese de mobilier practice si confortabile

Un aspect importat de care trebuie sa tii cont atunci cand amenajezi un spatiu mic este sa nu-l aglomerezi foarte tare.  Alege piese de mobilier putine, flexibile si cu un design compact, care nu ocupa mult loc si care pot fi mutate ori de cate ori doresti, pentr a schimba aspectul spatiului.

O idee practica pentru balconul tau este reprezentata de alegerea scaunelor pliabile, care sunt usor de strans si depozitat. Alaturi de o masuta de dimensiuni mici, realizezi spatiul perfect pentru servirea bauturilor si gustarilor in timp ce te relaxezi.

Decoratiunile de efect

Pentru ca tu sa te simti bine trebuie sa-i oferi spatiului o amprenta personala. Iar pentru asta poti folosi un pled moale sau perne decorative colorate.

Felinarele si lumanarile sunt, de asemenea, modalitati de efect pentru crearea unei atmosfere calde si primitoare .

Plante si vase decorative

Din balcon nu pot lipsi plantele  care ii vor oferi un aer natural. Pe pervaz sau supendate, in ghivece sau suporturi deosebite, vor decora placut spatiul.

Spatiul limitat nu este un impediment pentru  a transforma balconul intr-un spatiu primitor, in care sa iti regasesti linistea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului