Amenajarea casei

#mobilier baie #amenajare baie #cabina de dus

Idei moderne de amenajare pentru cabina de dus

Camerele de baie nu trebuie sa fie intotdeauna niste camere albe si asepctic, care sa aminteasca de spitale. In baie poti da frau liber imaginatiei tale si te poti juca cu combinatiile de culori, texturi si mobilier.

Iata mai jos cateva idei de decorare a cabinei de dus:

Cabina de dus moderna. Pentru o obtine o cabina de dus moderna, poti construi in baie o cabina separata pentru dus, fara usi, intr-un decor alb, accentuat de decoratiuni colorate. In asa fei vei obtine o camera cu un aspect proaspat si umed. Foloseste accesorii in culori puternice, precum rosu sau galben, care confera mai multa luminoziate. Pentru un accent cald, poti aseza in baie si un cos de rufe din rafie, in tonuri calde, de maro sau verde.

Cabina de dus masculina. Pentru a obtine o cabina de dus perfecta pentru barbati, poti combina materialele inchise la culoare, precum negrul sau maroul, cu accesorii minimaliste, din sticla sau metal. Dulapurile cu oglinda confera cabinei de dus un aer sofisticat si stilat.

Cabina de dus albastra. Albastrul este o culoare care te duce cu gandul instant la mare si apa. Pentru o cabina de dus moderna, poti folosi aceasta culoare puternica. Combin-o cu placi de mozaic si vei obtine un loc asemanator unui spa, un loc ideal pentru rasfat.

Cabina de dus cu linii simple. Pentru casele minimaliste, cabinele de dus in linii simple sunt ideale. Extrem de elegante, aceste cabine de dus din sticla confera bai un aspect aerisit.

Cabina de dus contemporana. Pentru o experienta totala la dus, poti monta si o chiuveta care sa maximizeze spatiul din baie. Pentru o astfel de cabina de dus este indicat sa folosesti placi de ceramica in culori calde si vesele, suprafete din crom si o oglinda mare care sa confere spatiului mai multa luminozitate.

Cabina de dus compacta. Nu beneficiezi de suficient spatiu? O cabina de dus nu trebuie sa ocupe prea mult spatiu, astfel ca este perfecta pentru folosirea la maxim a spatiilor nefolosite din casa. Daca ai o casa cu scari interioare, poti instala dusul sub scari sau in orice alt spatiu nefolosit din casa. In acest fel te vei bucura de dusul tau zilnic intr-un loc neconventional al casei pentru un astfel de spatiu.

Cabina de dus cu placi de piatra. Placile de piatra creaza un impact major asupra baii si in general asupra tuturor spatiilor din locuinta. Pentru cabina de dus, poti aseza aceste placi pana la tavan, pentru a mari efectul de spatiu. Foloseste accesorii si decoratiuni simple, in culoari netre, naturale.

Cabina de dus alba. Pentru un aspect alb, curat si minimalist, poti folosi cabine de dus albe, cu usi din sticla. Aceste cabine de dus sunt elegante, ideale pentru locuintele minimaliste, pentru familii active.

Cabina de dus cu mozaic verde. Placile de mozaic verde pentru cabinele de dus confera acestui spatiu un aspect modern si urban, ideal pentru locuintele de tineri activi. Tot cu ajutorul placilor de mozaic verde poti delimita cabina de dus de restul casei. Foloseste decoratiuni simple, in tonuri albe sau cromate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea