Amenajarea casei

#gadgeturi #bucatarie #beepegg #aerogarden #lg microunde #sushi maker #fridge recorder

Gadgeturi folositoare in bucatarie

Electrocasnicele din ce in ce mai avansate incep sa isi faca loc in bucatariile fiecaruia. Mai mult, fiecare aparat incepe sa dispuna de functii care fac munca unei gospodine mult mai usoara.

Totusi, daca nu esti genul de persoana care sa isi petreaca ore in sir intr-o bucatarie, ajuta-te de cateva gadgeturi special create pentru acest spatiu.

Aerogarden , gradina de bucatarie

Cu Aerogarden nu mai e nevoie sa cumperi legaturi de ierburi din magazin pentru ca de acum le poti creste singur. Dispozitivul este un crescator de plante si mirodenii. Nu are importanta daca nu esti expert in gradinarit, deoarece gradina de bucutarie va face totul singura.

Modelul a primit diferite distinctii, iar cei care au testat aparatul au declarat ca frunzele de salata sau ardeii iuti sunt comestibile si fara ingrasaminte chimice. Plantele si legumele cresc de cel putin trei ori mai repede decat in pamantul obisnuit indiferent de anotimp sau conditiile de lumina.

Aerogarden iti permite cultivarea propriei gradini de ierburi italiene, frantuzesti, chili, rosii, basilicum, cilantro, ierburi gourmet si multe altele. Dispozitivul se gaseste in magazinul online Smuff.ro si costa 710 RON. Aerogarden vine cu un pachet seminte cadou.

Fridge Recorder , mesaje din frigider

Desi pare o simpla cutie de bautura racoritoare de fapt, dispozitivul poate inregistra diferite mesaje care vor fi redate atunci cand usa frigiderului este deschisa. Fridge Recorder functioneaza cu 3 baterii si este, bineinteles, rezistent la temperaturi scazute.

Mecanismul de functionare este simplu si se bazeaza pe senzori de miscare. Dar totusi, la ce este bun acest gadget? Un exemplu ar fi curele de slabire pe care diferite persoane le tin.

Inregistreaza un mesaj de avartizare cu Fridge Recorder, iar data viitoare cand vei deschide frigiderul acesta iti va spune ca nu este cazul sa mananci. Dispozitivul costa 30 RON si poate fi achitionat din magazinul online DrinkStuff.com.

Demy Kitchen, cititor de retete


Cititorul de retete Demy Kitchen este foarte asemanator cu un e-book. Totusi, modelul este mult mai robust si nu poate fi numit un dispozitiv portabil. Aceasta are un ecran tactil care va afisa in format .txt sau .doc retele proprii.

Daca nu mai doresti sa copiezi retetele de pe internet, salveaza-le intr-unul din formatele mentionate si cu un cablu USB transfera-le pe cititorul de retete. Modelul este disponibil pentru pre-comanda pe Amazon.com si costa 1.000 RON.

BeepEgg, ceas de fiert oua

Acest dispozitiv este foarte util celor care au probleme in a gati cele mai simple lucruri, cum ar fi ouale. Daca esti genul care nu va stii nicioadata cat de mult timp are nevoie un ou pentru a fi fiert, ai gasit rezolvarea.

BeepEgg este un gadget in forma de ou care se puna in aceeasi oala in care le gatesti pe cele reale. Cand ouale sunt fierte partial, BeepEgg va incepe sa redea melodia "Killing Me Softly". Cand incepe sa cante a doua oara, mancarea ta este gata.

Micul dispozitiv este rezistent la apa si temperaturi de fierbere si poate fi achizitionat din magazinul online Coolest-Gadgets.com pentru pretul de 50 RON.

Sushi Maker , la indemana oricui


Sa faci sushi nu este un lucru pe care toata lumea poate sa il faca, iar atunci cand ai invatat sa gatesti asa ceva iti vei da seama ca totusi este o "arta migaloasa". Sushi Maker este un dispozitiv care face ca prepararea acestui fel de mancare sa fie mult mai usoara.

Aseaza orezul fiert si ingredientele dorite in Sushi Maker, inchide dispozitivul si cu ajutorul unei supape impinge continutul pe alga in care compozitia trebuie impaturita.

Nu mai ai nevoie de masuri exacte, iar orezul nu se lipeste de marginile aparatului. Sushi Maker poate fi achizitionat la pretul de 65 RON de pe site-ul Coolest-gadgets.com.

LG LTM9000, cuptor cu microunde si prajitor de paine

Un dispozitiv bun atat pentru economisire de spatiu, dar si de timp. Coreeni de la LG au lansat pe piata cuptorul cu microunde LTM9000 care are incorporat si prajitor de paine.

Modelul este confectionat din otel si este disponibil in doua culori, alb si negru. Cuptorul cu microunde nu se gaseste inca pe piata autohtona, dar poate fi comandat de pe site-ul oficial al producatorului, pretul lui nedepasind 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea