Amenajarea casei

#electronice si electrocasnice #dezavantaje #avantaje #fier de calcat

Fier de calcat pe verticala - avantaje si dezavantaje

Iti doresti ca hainele tale sa fie fara cute in orice situatie? Te-ai saturat de fierul de calcat vechi, care iti arde hainele? Acum poti alege fierul de calcat vertical, cu aburi. Acest fier de calcat este usor de folosit, poate fi luat in vacanta, iar hainele se pot calca chiar de pe umeras.

In plus, datorita magnetului incorporat, fierul de calcat vertical indeparteaza scamele, parul, praful, acarienii si alergenii. De asemenea, inlatura si mirosurile neplacute, improspatand tesaturile hainelor tale.


Tehnologia cu aburi


Aburul este cea mai eficienta, sigura si noninvaziva metoda de a indrepta cutele hainelor. Jetul de abur fierbinte penetreaza fibrele hainelor, iar sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind, iar cutele dispar.

Aburul nu traumatizeaza fibrele si nici nu le preseaza. De aceea, spre deosebire de fierul de calcat obisnuit, aburul prelungeste viata hainelor. In plus, indreptarea cu aburi este mai usoara si de pana la 5 ori mai rapida decat calcatul obisnuit.


Ce trebuie sa stii despre fierul de calcat vertical


Fierul de calcat vertical functioaneaza pe principiul vaporilor de apa. In acest fel, rapid, usor si convenient toate cutele de pe haine dispar. In acelasi timp curata si indeparteaza mirosurile. Utilizeaza acelasi sistem folosit de curatatoriile profesionale.

Acest fier de calcat este ideal pentru toate tipurile de materiale. Cu fierul de calcat vertical, hainele pot fi calcate direct pe umeras sau in cuier, fiind ideal pentru perdele, fete de masa, cuverturi de pat. Este de asemenea ideal pentru calcarea hainelor in calatorii. Fierul de calcat vertical are trei functii: de calcat, de uscat si de curatat.


Avantajele fierului de calcat vertical


Cu ajutorul fierului de calcat vertical, calcatul este mult mai usor si rapid si vei obtine haine perfect calcate in cel mai scurt timp. Fierul de calcat vertical este usor, portabil si perfect pentru idepartarea cutelor de pe haine. Este ideal penru excursii si calatorii si incape usor in valiza si geanta. Fierul de calcat vertical calca, curata, improspateaza, dezinfecteaza si netezeste perfect toate hainele.

Hainele pot fi calcate oriunde si oricand, fie ca esti acasa sau in deplasare. De asemenea, fierul de calcat vertical elimina cutele si mirosurile neplacute, este sigur pentru toate tesaturile, este puternic, compact si rapid. Acest fier de calcat reprezinta o solutie rapida de calca haine si de a arata bine in orice situatie. Poate fi folosit si pentru haine din matase.

De asemenea, fierul de calcat vertical foloseste apa care se incalzeste si produce aburi puternici. Butoanele de pe maner ofera control asupra tuturor functiilor si pentru aplicare cantitatii dorite de aburi.

Fierul de calcat vertical este ideal pentru draperii groase, perdele delicate, jeans, matase, satin, lana. Este de mare ajutor pentru dezinfectarea jucariilor, a lenjeriilor de pat sau a pernelor. Elimina si mirosurile neplacute, acarienii, alergenii, parul, praful si scamele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare