Amenajarea casei

#organizare casa #lucruri casa

Femeie seriosa? Scapa rapid de aceste lucruri din casa!

Acumulezi in timp o multime de lucruri in casa, iar cand vrei sa te debarasezi de ele nu prea stii cu ce sa incepi. De la sutiene care nu iti mai vin bine, pana la condimente expirate de ani de zile, iata cateva lucruri de care e cazul sa scapi daca te consideri o femeie serioasa si gospodina.

 

Prosoape ingalbenite

Daca in copilarie bunica fierbea prosoapele in apa cu clor ca sa le albeasca si apoi le folosea pana cand se gaureau, nu e cazul sa faci si tu asta acum. Dincolo de faptul ca le poti spala la masina cu un program lung, asa incat sa devina iar albe si pufoase, un set de prosoape noi nu costa o avere, asa ca inlocuieste-le cat mai des.

Pantofi care te ranesc

Oricat de draguti ar fi sau cat de perfect se potrivesc cu vreo rochita, daca iti fac bataturi atat de tare incat eviti sa ii porti, mai degraba pune-i deoparte si cu prima ocazie doneaza-i.

Pantofi care miros urat

Pantofii, in special cei care sunt realizati din materiale sintetice, prind rapid miros din cauza transpiratiei care favorizeaza inmultirea bacteriilor. Nu lasa mirosul urat sa calatoreasca si el cu tine. Cumpara-ti pantofi noi!

Rochii de domnisoara de onoare

Ok, a fost frumos, ai toate fotografiile si amintirile, dar acum e cazul sa scapi de toate acele rochite colorate din tafta cu care ti-ai insotit prietenele la altar. Transforma-le in rochite pentru nepotelele tale.

Sutiene care nu ti se mai potrivesc

Parca si vad o multime de sutiene adunate intr-o cutie inghesuita pe un raft din sifonier. Sunt acolo sutiene carora le-a sarit inchizatoarea sau care s-au deformat in masina de spalat. Cu toate astea, nu te induri sa le arunci. Ei bine, e cazul sa scapi de ele!

Sosete orfane

Inca nu s-a descoperit secretul sosetelor care se desperecheaza de capul lor, dar e clar ca n-are niciun sens sa pastrezi sosetele orfane in speranta ca, la un moment dat, fratele ratacit va aparea el de undeva.

CD-uri tinute la vedere

Pe vremea cand CD-urile cu muzica erau la putere, ele se tineau in biblioteca, la vedere. Ori pe rafturi speciale. Insa de vreme ce acum nu mai sunt decat sursa de acumulare de praf, fa-ti un favor: elibereaza rafturile si sterge praful.

Machiaje expirate

Regula este ca daca fardurile tale au implinit un an trebuie aruncate. Nu de alta, dar risti ca in ele sa se dezvolte o multime de bacterii.

Carti de vizita

Daca ai uitat unde ai intalnit persoana a carei carte de vizita zace prin portofelul tau de doi ani, atunci spune-i la revedere. Cu toate acestea, daca sunt multe contacte cu care iti doresti sa pastrezi legatura, profita de o duminica ploioasa pentru a le digitaliza.

Papusi vechi

Jucariile din copilarie pot fi o amintire placuta, insa limiteaza cat mai mult pastrarea lor. Papusile vechi, ciufulite, sunt chiar inspaimantatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea